Atarlı gördüm senı garajımda s1000rr I'm var en baba hondanı getır ,sen bana çerkez bıle olamazsın
Cupram stok ama denerım onunlada mutlu olursun :):)
Printable View
Sıkıntı yok ben denerim biz hondacıyız R bize ters ama o motorun ruhsatında ismini görcem ok
He birz daha eğlenmek istersen sana sürpz bişiler daha getirebilirim bana ait olmayan :)
ahahahahaahahahahaahaha ya sen ne adam çıktın be kardeşim :hahaha::hahaha:
kilo farkını napıcaksın? devir farkını napıcaksın diye soruyosun sabahtan beri kalkmış s1000rr diyosun ya :))) :hahaha::hahaha:
motor geçen honda çıkartırım sonra hangarındaki f16 yı yazarsın sen :D
@@rd@
Keske 80 liralik motor alicagina 40 liralik motor alip 80 liralik araba alaymissin simdi kimseyle polemige girmezdin :D
300+ araba ıle 180 bg ı denemek ısteyen ben degılım sızsınız
Tr de benım bıldıgım s1000rr geçen Honda yok
Daha önce de dediğim gıbı denem olana kadar olan konuşma boş konuşma
Denensın görülsün sonra herkes istediğini yazar
Dip not : rc geçerse atmosferık araba ıyı yürüdü dersınız :)
arkadaş bu camiada yeni sanırım...sanıyorki iki tekeri geçebilen araba yok...
açıp biraz Hulk videolarını izle msupra izle dicem ama gidip Hulk'un filmini izler diye korkuyorum :D
Ronay helal olsun kardeşim geçmen orhan'a dert olmadı ama bu @rd@ kardeşe baya sıkıntı olmuş
eg yanına 100 kg alır ise tekrar dosthane şekilde denerim,denemeyi de tarih olarak, muanem bıtti haftaya yaptırıcam, cezamı gösterebilirim muane işlerimi halledince, ilk hafta sizde müsait olursanız deneriz,hızlı bir arac da cam car olur konu kapanır gider, bu konu hakkında daha yazamıycam, hakaret veya boş konuşma yapan olmaz ise, iyi geceler.dyno merak eden olmuş. 95 oktan. tarih yazıyor.
http://i.hizliresim.com/w1bqm1.jpg
http://www.techturkey.com/forum/vide...a-s1000rr.html
Okuyun öğrenin arkadaşlar bilmemek ayıp
ben geçer demedimki Honda istedin ya sana örnek verdim Hulk var Bazooka var diye ...
bak ona bile dedinki 180 beygirle 300+ arabayı denemeye çalışıyosunuz dedin.. kardeş sen ne içtin bilmiyorum ama hadi git kumda oyna standart çupranla..
bu kadar yara olmasın Honda arabası sana...Bak sizin gibiler için Turbo civiclerde geliyor biraz bekle ister atmosferik ister turbo Honda ile deneriz...
bak adam sana D16 ile gider yaptı istediğin devirde istediğin kiloda vtec bile yok adamda hadi çok konuşacağına çık dene...ama denemezsin çünkü arabam standart dersin. :D
FL2K13 - K20 powered 2nd gen MR2 vs S1000RR
al burdaki videoyu 3cü dakikadan itibaren izle :D toyotanın içinde ne motor var dikkat et
Konunun 8 sayfası tırıvırı
Neyse konu zaten koptu arac sahıplerı anlaştı deneyecek gerısı bos
Denemeye kadar bekleyın sonra konuşuruz:)
Deneme gunü gelırsın derdın neyse paylaşırsın ok.
Orhan baskan ve ronay masallah araclariniza. İkisininde kendi capinda gideri belli. Ronayin araba fazla iyi. Orhan abinin arabasida kendi klasmaninda iyi. Dosthane bi deneme yapmisiniz konu nerelere gelmis.
@rd@ sen varya harbi arabacisin reyiz :D tuncay abi bu sizden biriyse bidahakine getirinde tanisalim ya :D
anlayamassınızz :D
[QUOTE
orhan güney aracın gerçek dynı verisini ve metenol kullanıp kullanmadığını yazsın erdem kardeşimde onaylasın.
ben arabaya 100 kilo koyup tekrar deniycem geri vites yapanda ibnenin önde gidenidir bu kadarda açık ve nett[/QUOTE]
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
maşallah eg ye ronay tebrikler şaşırmadım sonuca ;)