106'ya maşallah, Astra'ya hayatında başarılar.
kardeş bişi sorabilirmiyim 50-220 denicektiniz denedinizmi? trafiğin az oldugu bi alanda? Dragda pilotaj önemli diye yorum yapmıştım 106 yı kullanan arkadaşımız 1 i bitirdiğinde astracı sarıodu grdgum kadarıyla
En son koydugunuz video da rolling yapıosunz ama nerde bırakıosunz anlamadım çünkü astra yanından geçior sonra basmaya başlıyor 106lı arkadaş kafam karıştı aydınlarıtmısınız beni![]()
bende demiştim denemelerimizden tecrübe ile..106 hemen hemen her disiplinde geçiyor..eğer rollingde fark başlarda açılırsa 200-210 lara kadar astra yine gelemiyor..maşallah iki aracada..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
bir şey sormak istiyorum ama kimse yanlış anlamasın. Saxo 106 aynı arabalar diyoruz bildiğim kadarıylada motor olarak farkları yok. Stok saxo ile denediğimizde stok saxo rampada 2 boy kadar arkamda kalıyor, normal düzlükte ise aynı anda aynı koşullarda saxonun gideceği devirde gazladıgımız halde 5 e atana kadar camı acıp konusacak gibi yan yana gidioruz. Şimdi chip + egzos sistemi bu araçlarda neyi değiştiriyor? Yani orjinalken sıkıntısı ne bu araçlarında chip ve egzosla bu sıkıntısını atıyor bilen bir 106 yada saxo sahibi arkadaşımız varsa paylaşırsa sevinirim gerçekten çok merak ediyorum.
şimdiden tşkürler.
astra biras sağlıksız galiba.sağlıklı olsaydı fark bu kadar olmazdı kanımca.106 ya maaşallah..
bu bıraz buyuk olmadı mı???
Yavuz abım hosgeldın
Sen barı yapma abı yaa! az cok bılıyosun gsı'mızı
ah bıde ban anlasaydım
2de 50 gıbı baslıyoruz 4'e attıgımızda fark devam edınce basmadı mı dıe kesıyorumo sıra da gsı gelıp gecıyo sonrası lay lay lom zaten
210 a kadar denedık fark 3 boya kadar dusuyo yol musaıt deıl astra kesıo devam edılse astra'nın avantajına
drag dedıgın gıbı kavgaya tartısmaya musaıt,surucu faktoru on plana cıkıyor...
ah bıde 106'ları koruma dernegı fılan kurulu verseymıs![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Sendeyken 106 geçtiğini söylüyordun. Yeni sahibi pek iyi bakamamış gibi tamam geçerde bu kadar fark!
senın maksadını,gayenı cok ıyı anlıyorum
soylemekden zıyade sana da yasatmıstım bendeyken nası yurudugunuama sen bıldıgın halde sıyırma spec solemısım gıbı yorum yazıyosun...
sen 2.sarıdan kırmız gordun bılıyosun o bakımdan lutfen...kucuksun elımde kalırsın dıe cekınıyorum![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
astra sağlıksız bence, en azından eski sahibindeki kadar bakımlı deildir bu bile etkiler. standart olsa neyse de birde çipli haliyle bukadar fark yemesi normal deil bence.
vıdeoyu ızleyemedım ama 106 o kadar fark acıosa ya 106 cok sağlıklı yada gsı ı bıraz uzmusler![]()
Fırat şurda delifişek muhabbeti yapma araba karşılaştırıyoruz adam gibi.İnsanları küçümseme.Herkes sfi da sorun var bu kadar fark olmaz diyosa vardır birşey.Hala neyi idda edip insanlara ters cevaplar veriyosun anlamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)