talha kanka araçların maşallahı war yürürleri güzel....
hüseyin kendisi 230 Hp dediği için o baz alınıp konusuluyor. sonucta araç sahibi ondan iyi kımse bilemez....
En güzeli geldiğinde dyno ya sokmak ve sonucu gormek :D :D
Printable View
talha kanka araçların maşallahı war yürürleri güzel....
hüseyin kendisi 230 Hp dediği için o baz alınıp konusuluyor. sonucta araç sahibi ondan iyi kımse bilemez....
En güzeli geldiğinde dyno ya sokmak ve sonucu gormek :D :D
Aynen araclarin masallahi var allah kaza bela vermesin kartopunun hizli oldugunu deneyenlerinde kabul ettigine gore yanlis olan birseyde olmadigi kanitlandi ozaman
gercek bir stage2 polo veya cupra iyi bir 106'yla eksi-artı en fazla 2 boy segmentınde yürür... bu kadar fark acarak bi gidis olamaz....
TL polo ile EZ polo denenirse bence herşey anlaşılır
Yine m3 var m3 var olayına dönmüş :)
İnanki ben bugüne kadar hiçbir denemede arabamdan trafik çantasını bile almadım:)
Benim gözümde de araba sökmek çok komik ve gereksiz bi durum ama araba denerken kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor.
Arabanın sökük olduğunu görüyorsun ve bunu bile bile deniyosun.
Geçince hiçbir problem yok,hemen gecesinde videoyu koyuyosun.
Ama geçildiğin zaman yok sen söküksün yok ben ağırım vs vs vs.(sözüm genel)
İşine gelmiyorsa denemiceksin,ben mesela tanımadığım insanlarla ve sadece şaşesiyle yolda giden arabalarla denemiyorum.
Böylece bu tür polemiklere de girmiyorum :)
Ne zamn polo ibiza videosu olsa mutlaka poloda bi sikinti cikiyor benim kalktigim revo stage 2 ici komple sokuktu siz yuruyen 106 gormemis olabilirsiniz orasi ayri bizim yaptigiz bisey yok kartopunun sahibinin ismini cismini bile bilmem adam kalkmis videosunu atmis tebrik ediyorum
BFZ 106 & DC CUPRA - YouTube
bfz egzantirik yok sadece ayrıca ben 106 ibiza geçemez demedm senin dediğin specte bi 106 ibiza geçemez dedim biz 106yı kotulemiyoruz Ayrıca bu videoda ibiza sökük demişin ibizanın arka koltuk yok kaç kilo yapar bfz nin kapı döşemesine gelene kadar heryeri sökük biz ona bişey diyomuyuz geçtiysen geçtin
adam egzantrikli 106 ile geçtiği cupranın videosunu koymuş ben hala egzantrikli 106 görmedim diyo akşam yemeğini yemedin heralde sen dostum bişeyler olmuş sana töbe estafurullah :)