maşallah 106 nıza fakat bu speclerle okanı geçemessiniz
b16 eg lafı geçmiş ( : istanbula gelirseniz haberimiz olsun bende denemek isterim 106 la saygılarr.
Masallah bence 106 gitmesi gerektigi gibi gitmis......masallah kartopuna ben revo stage 2 ibizayla eksoz filitre 52 ile bir boy geciyordum normal yani sonuc
gariban 106 gti....
Oncelikle her iki aracada kocaman maşallah kartopu nun kondisyon u her zamanki gibi çok iyi kosturuyor.benim anlamadigim nokta şu arac sahibi aracın 230 hp stage 2 olduğunu söylüyor biz g.tumuzden element uydurmadik adamın dediği bu zaten bu aracın stage 2 olmadığını düşünen stage 2 polo sahibi arkadaşları ve de bu speclerde 106 gti sahibi arkadaşları denemeye bekleriz misafirde ederiz her zaman fakat işin içine kasarlik fesatlik küçük görme gibi şeylerle konuya dahil olana da istediği gibi davraniriz sıkıntı yokşizofren nickli emin benimde kardeşim dir Adapazarı'nda tanıdığınız varsa sorabilirsiniz daha önce böyle bir konudan olan bazı şeyleri size anlatırlar bunu neden soyluyorum biz klavye delikanlisi islerini çoktan aştık
kimseye dayilik yapma isteğimiz cabamiz yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın biz çok gördük delikanlı kızı da kaşar erkeği de kimseyi tehdit de etmiyorum ama tekrar söylüyorum tekrardan hepimizin araçlarına kocaman maşallah allah tekerimizi düz bastirsin herkese hayırlı akşamlar...
Rolling değilde sanki poloyu görüp gaza gelmiş bi 106 gibi olmuş (yorumumu yanlış anlamayın lütfen çok fark olduğu için böyle yazıyorum)
bu nasıl bir stage2 polo allah aşkına.
bu işte bi terslik var arkadaşlar...
yanlışsam düzeltin...
EcuTech
Diger konuda corsa ile baska bi polo denemis. Polo stock corsayi ayni ez gti kadar gecmis. Bu siyah poloda yazilim yok tum videolari izleyin karsilastirin. Kafam almiyor gece cozsun biri yarin bakarim![]()
bu işte bi terslik var bu kadar ayırmasına imkan yok stage 2 poloyu.ya polonun sahibi çok geç bastı, yada bu araç polo gti body kitli stage 2 polo tdi![]()
Polo nun sahibi stage2 demiş ama değil..stock ya da bir sorunu var..stock poloyla bende denemiştim bunun gibi oluyordu..
Crm performance
Arkadaşlar beyaz stock polonun sahibi benim diğer siyah polo da bizim.
araç tamamen stage 2 sayılmaz 230 beygir değil 200-210 hp arası bi değerde.yazılım dump valve kn hava filtresi var.aldığımız kişi 230 hp demişti ama sonra kendimiz araştırdık bu söylediğimiz değerlerde araç.
söyle bir durum var araç epc lambasını yakıp kendini sıkıyor yani hakkıyla gitmesi gerektiği gibi gitmiyor.özellikle yarış yaparken ani basışlarda ortaya çıkıyor bu durum.
araç tam hakkıyla gitse ed yine geçerdi ama fark dediğiniz gibi bu kadar olmazdı.
tabi bunlar bahane değil yarış yapıldı bitti ed geçti biz yarışlarda pilotaj hatası dışında hiç bir bahaneyi kabul etmediğimiz için kendimiz de bunları bahane etmedik.hem bizim açımızdan hem diğer araçlar açısından mekanik aksamla alakalı bahaneler geçerli olmaz.aracı oraya getiren tam hazırdır yarışır geçer veya geçilir yarıştan sonra araba sıktı,debriyaj kaçırdı korumaya aldı epc lambası yandı şu oldu bu oldu demek geçersiz bahanelerdir.
İlerde sıkıntılar halledilip tekrar denenip yine vidyo konulur sonuçta bu bahsi geçen araçların hepsi piyasada birbirini az çok tanıyan insanların araçları.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)