User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
221 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: KARTOPU 106 Gti - EZ Polo Gti

atilla54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ati napıyon lençağır arkadışını gelsin bi denesinler aynı setupta araçlar güzel deneme olur
    vay talih abim Benim eski siyah 106ım abi SK plakalı olan baya bi emek harcadı günay kartopuyla denemesi çok zevkli olur bencede artık onada uyarsa bekleriz bakalım teklif var ısrar yok bizde gereksiz atışmalar olmuş bence hiç gerek yok herkesin aracı kendine hızlı denenir görülür abi kalp kırmaya hiç gerek yok teneke parçası için.
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ati napıyon lençağır arkadışını gelsin bi denesinler aynı setupta araçlar güzel deneme olur
    talih abi naber nasılsın?seninle ilk tanışdığımız günü hiç unutmuyorum unutmamda allah sizden razı olsun. jb 106 ile yolda kaldığımızda hiç tanımadığınız halde otobandan geldiniz arabamızı adapazarına kadar çektiniz misafir edip karnımızı doyurdunuz vs.. o günden sonrada bir tülü iş güç denk gelemedik. sen bu denemeyi ayarla bizim aracımız her daim hazır izmitte otobanda buluşup adapazarına sıkarız sonrada bir güzel mangalımızı yakar muhabbetimize bakarız. biliyorsun dayım sakaryada eminet amiri, gelmişken birde onu ziyaret eder geri döneriz. şu yağmurlar bitsin haberleşelim.

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atilla54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ben ati arabanın eski sahibi denemek istersen misafir edebiliriz seni kartopuyla zevkli olur burda sürekli denediğimiz yol var sıkıntısız.yazılanlara bakma buralarda atışma olmuş normalde hepsi iyi insan istersen kartopunun sahibine söylerim denersin deneyecek araba bulmuş olursun
    Bende denemek isterim ortak yerde buluşup denenir gecmıs gecılmıs mevzu değil vdo koyarız herkezde gorur kım hızlı ben gecerım dıyede degılım arabamı gorurum ama emin yanlış sözler soyledı.
    Benim arabam sokuk roll de kullanıyorum sadece sokuk arabayla denemem dedı emın

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilen bilmiyen yazıyo ati ondan sorun cıkıyor.yazanlarda bizimkilerde suçlu onun için fazla uzatmaya gerek yok.senin araba olduğunu bilmiyodum,ortada buluşsun denesinler bence kafalardaki soru işaretleri gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    talih abi naber nasılsın?seninle ilk tanışdığımız günü hiç unutmuyorum unutmamda allah sizden razı olsun. jb 106 ile yolda kaldığımızda hiç tanımadığınız halde otobandan geldiniz arabamızı adapazarına kadar çektiniz misafir edip karnımızı doyurdunuz vs.. o günden sonrada bir tülü iş güç denk gelemedik. sen bu denemeyi ayarla bizim aracımız her daim hazır izmitte otobanda buluşup adapazarına sıkarız sonrada bir güzel mangalımızı yakar muhabbetimize bakarız. biliyorsun dayım sakaryada eminet amiri, gelmişken birde onu ziyaret eder geri döneriz. şu yağmurlar bitsin haberleşelim.
    alperim lafı bile olmaz ne yaptık.herzaman kardeşim araba için değil normaldede beklerim.araba benim diil ben söylerim cocuklara denerler heralde sorun yok.ozamanda konuştuk kartopuyla ilgili hatırlıyorsan kondüsyonu hala aynıdır büyük ihtimalle extradan hiç bişi yapılmadı zannediyorum varsada öğreniriz yazarız.ama klimasına kadar takılı diye bililiyorum daha sökülmedi onu ayarlasın araç sahipleri.lan olum emmiyet amiri dayın var sakaryada niye tanıştırmıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuda bir tane aptal varmış oda banlandı zor girer bir daha. Devam edebilirsiniz. Temizledim mesajları. Net üstünden tehdit etmek ne demekse klavye tuşlarını söküp monitöre fırlatarak adam öldürcek sanki ergen.

Pazar şerifleriniz hayrolsun kızlar go go
    bizimkiler biraz ağızlarını bozdu banda haklısın eyw ama aptal falan yakısık almaz admın adama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GünAY' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende denemek isterim ortak yerde buluşup denenir gecmıs gecılmıs mevzu değil vdo koyarız herkezde gorur kım hızlı ben gecerım dıyede degılım arabamı gorurum ama emin yanlış sözler soyledı.
    Benim arabam sokuk roll de kullanıyorum sadece sokuk arabayla denemem dedı emın
    Emin abi normalde bisey demez gunay yanlis anlasilma olmustur denemeyi gectim gel istersen tanistiririm adam gibi adamdir yani ismi kotuye cikmasin bosyere denemeye gelincede senin aracin girtlak sokuk kartopu takili onu atladim kartopu vh kadar sokulmesi imkansiz hani sende takmassin herhalde kilolar esit olmasi gerekir mantik olarak ama biliyosun herzaman kapim acik sana emin abimi yanlis anlama gercekten cok iyi bir insan klavye basinda gereksiz gerginlikler oluyor bazen.
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atilla kardeşim nasılsın?

kartopu normal 52li gibi gitmiyor dedi sahipleri, bu kadar güveniyor madem aracına sökük olan kendi speclerinde ki vh ile denemeli bence kardeşim dedikleri gibiyse geçilmez veya ezdirmez kendini.

ayrıca biri sökük diğeri değil diye belirtilir.

iddia havada kalmasın derim
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emin abi normalde bisey demez gunay yanlis anlasilma olmustur denemeyi gectim gel istersen tanistiririm adam gibi adamdir yani ismi kotuye cikmasin bosyere denemeye gelincede senin aracin girtlak sokuk kartopu takili onu atladim kartopu vh kadar sokulmesi imkansiz hani sende takmassin herhalde kilolar esit olmasi gerekir mantik olarak ama biliyosun herzaman kapim acik sana emin abimi yanlis anlama gercekten cok iyi bir insan klavye basinda gereksiz gerginlikler oluyor bazen.
    ati sen orta yolu bulursun....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alperim lafı bile olmaz ne yaptık.herzaman kardeşim araba için değil normaldede beklerim.araba benim diil ben söylerim cocuklara denerler heralde sorun yok.ozamanda konuştuk kartopuyla ilgili hatırlıyorsan kondüsyonu hala aynıdır büyük ihtimalle extradan hiç bişi yapılmadı zannediyorum varsada öğreniriz yazarız.ama klimasına kadar takılı diye bililiyorum daha sökülmedi onu ayarlasın araç sahipleri.lan olum emmiyet amiri dayın var sakaryada niye tanıştırmıyosun
    eyw abim sağolasın.biz arabamızın setupunu yeni bitirdik.ve deneye deneye eksiklerimizi ve arabamızın kondisyonunu görüyoruz.o yüzden denemek bizim için sıkıntı değil videoda koyula bilir.yanlız bizim arabamız sadece rolling yaptığı için sökük gündelik olarak kullanmıyoruz.. arabamızı takmamız, toplamamız imkansız. zaten arkadaşların en baştanda söylediği kartopunu normal bir 52 li aracla kıyaslamayın,bizim aracımızda normal bir 52 li arac dolayısıyla sökük olmamızın sıkıntı olacağını düşünmüyorum.ayrıca aracımız eski sizin aracınız bilecikten gelen 11 plaka. orjınalden klimasız airbagsiz ve sunroofsuz bir araç. bu arada seninle tanıştığımız zamanlar dayım baş komiserdi istiklal karakol amiriydi. 1 senedirde emiyet amiri.sizin gibi güzel insanları tabiki tanıştırırım ne demek.
    eski bir haber..
    Özkılıç polis teşkilatının 167. yılını kutladı - Medyabar

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tşk. sağolasın zaman bulursak gerizir

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kartopu normal 52li gibi gitmiyor dedi sahipleri, bu kadar güveniyor madem aracına sökük olan kendi speclerinde ki vh ile denemeli bence kardeşim dedikleri gibiyse geçilmez veya ezdirmez kendini.

Bence şartlar eşit olmalı biri sökük diyeri dolu olmaz farkı göremeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alican araç coğu araçtan az malzemeli.ama nasıl gittiğini ben biliyorum öyle pek kuru gürültüye papuç bırakmaz.bazı işler sunu taktık bunu taktıkla olmuyor biliyorsun..aynı setupta 2 araç deniyoruz arada afaki farklar oluyor,buda öyle bi araç cok sağlıklı.bizimkilerdeyken yağ değişimi dışında sanayi yolu görmedi 2 gazlamada bir lifte cıkmıyor yani kıçı başı kopmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atilla kardeşim yukardaki postumda da belirttiğim gibi kartopu normal değil dediler bizimki de normal bi 106 o yüzden denemenin sizin için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. biz taa gebzeden çıkıp 200 km yapıcaz denemeye gelicez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alican kardesim iyiyim sende iyisin ozaman havalar duzelsin kartopunun sahibine soylerim bir organizasyon duzenlenir nekadar iyi insanlar oldugumuzda gorulur kardesim biri takili biri sokuk basar ozaman dedigin gibi belirtilir videoda
    Not:deneme olmasa arayip soracagin yok ayip ayip )
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atilla kardeşim yukardaki postumda da belirttiğim gibi kartopu normal değil dediler bizimki de normal bi 106 o yüzden denemenin sizin için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. biz taa gebzeden çıkıp 200 km yapıcaz denemeye gelicez.
    gebze sapanca arası 90 km naptın 200km yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gebze sapanca arası 90 km naptın 200km yaaa
    gittisi geldisi sıktısı 200 üde geçer sen o 90 ı X2 yap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw abim sağolasın.biz arabamızın setupunu yeni bitirdik.ve deneye deneye eksiklerimizi ve arabamızın kondisyonunu görüyoruz.o yüzden denemek bizim için sıkıntı değil videoda koyula bilir.yanlız bizim arabamız sadece rolling yaptığı için sökük gündelik olarak kullanmıyoruz.. arabamızı takmamız, toplamamız imkansız. zaten arkadaşların en baştanda söylediği kartopunu normal bir 52 li aracla kıyaslamayın,bizim aracımızda normal bir 52 li arac dolayısıyla sökük olmamızın sıkıntı olacağını düşünmüyorum.ayrıca aracımız eski sizin aracınız bilecikten gelen 11 plaka. orjınalden klimasız airbagsiz ve sunroofsuz bir araç. bu arada seninle tanıştığımız zamanlar dayım baş komiserdi istiklal karakol amiriydi. 1 senedirde emiyet amiri.sizin gibi güzel insanları tabiki tanıştırırım ne demek.
    eski bir haber..
    Özkılıç polis teşkilatının 167. yılını kutladı - Medyabar
    işallah iyi günlerde tanışırız dayınla beni iyi kötü bilirsin pek işim olmaz emniyetle ama tanışmak isterim eyvallah.kartopu dolu hersey var üstünde klima airbag falan.ben denerim bu haldeyken sorun etmem,işten anlayan kilo farkından ne olucağını anlar zaten denesinler cok güzel olur bence.ne kadar anlarım bilmem ama aynı stupta aynı ağırlıktaki bi 106 ya 4 5 boy atar.hee nasıl olur abi böyle dersen bende bilmiyorum polish bile yok araçta.yazdığım banada mantıksız geliyor ama durum bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican kardesim iyiyim sende iyisin ozaman havalar duzelsin kartopunun sahibine soylerim bir organizasyon duzenlenir nekadar iyi insanlar oldugumuzda gorulur kardesim biri takili biri sokuk basar ozaman dedigin gibi belirtilir videoda
    Not:deneme olmasa arayip soracagin yok ayip ayip )
    kardeşim askerden 2 ay oldu geleli kendi halimdeyim o yüzden sana öyle gelmiştir. görüşürüz kardeşim
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıyı oldu ALLAH razı olsun...araba yüzünden bırbırlerını gebertıcekler .erızekaglılar
    Senin gibi insanların yüzünden zaten geriliyor ortam gerizakalılar demişsin ? Hayırdır ya bu cesaret özgüven nerden geliyor sabahları akşamları yürek mi yiyorsun ? Tanımadığın insanların hakkında bence böle bir cümle kurma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)