kardeş benim arabamda vites geçişlerinde sıkıntı var duvar yapıyo böyle olucanı bilseydim hiç gelmezdim bile ama bekle bidahaki sefere vidyoyu rahat koyarsın
kardeş benim arabamda vites geçişlerinde sıkıntı var duvar yapıyo böyle olucanı bilseydim hiç gelmezdim bile ama bekle bidahaki sefere vidyoyu rahat koyarsın
Mertim bnde sunu anlayamiyorum herkezin aracinda kamera su bu elinizde cekiyosunuz gecseniz siz koysaniz sikinti yok biz gecip koyunca var. Bnde bunu anlamiyorum. Denedik gectim diyelim daha ne gelip denemeye calisiyorsunuz elinizde telefon ile cekip. Arabam giditorvyada gitmiyor. Bn tekrara denememde diyorum. Hazirlayin gelin kardesim bu kadar basit. Tekrar tekrar soyluyorum bnim gecip gecilmmin bi onemi yok. Sen biliyosun beni. Biz gecilince gikimi cikarmiyoruz. Nediyim daha yukarda allah var. Ayarlayin ben denemeye hazirim kardesim.
Abi benim seninle alıp veremedığım bışey yok ve emın ol telefonumda da bir tane video yok ve abi bana soracak olursan geçilip geçilmemek ınan benım umrumda dahi değil birbirimizi iyi tanırız abi geçilip geçilmemeyi sorun edecek biri kesinlikle değilim sadece arkadaşım biraz garipsemiş okadar .. Keşke bizim s2k ile arabanı yürüttüğümüz gün bizde video çekseydikkşaka maka bi yana abi aramız da herhangi bi saygsızlık yok ben sadece belirtmek istedim ..
İKİZLER TGT
[QUOTE=mertbm;7380677 Keşke bizim s2k ile arabanı yürüttüğümüz gün bizde video çekseydikkşaka maka bi yana abi aramız da herhangi bi saygsızlık yok ben sadece belirtmek istedim ..[/QUOTE]
Bana böyle bişey yazsaydın mert inan erkayın dediği gibi whatsuptan atıyorm istrsen al kendin koy demezdm direk atardm videoyu satılan arabanın üstünden prim yapmana gerek yok cins cinste yazılar yazmayın suraya abi kardeş hukukumuz bozulmasın
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
maşallah moruk
2 de kaçta basıyorsunuz 70 gibi mi ?
Jum typerla bi video koyduk adamlar. Bu hafta sonu sus plaka evo8 getiriyoruz sana diyolar vay mk. Ne gunlere kaldik.
Yok trilyonlarla oynuyolarmis falan filan. Millet el sikuile gerdege girmeyede bayiliyor. Mert kardesim bn 1.500 tl maas aliyorum ve bu parayla aracimi yapiyorum anliyorsun umarim ! Anlatamadigim sey var hala gecip gecilmemk onmli degil bnim icin budur. Bnim imknim olsa kol piston turboya girerim 400 hp gezerim.![]()
Deneyen bütün araçlara maşallah.. 207 rc nin gidişini beğendim. Kazasız belasız..
Unutan iyileşir...
Way Erkayım yeni gördüm ya la helalin var istanbul ayağımız thp rulezzzz