BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Turbo araçlar daha çok yavaşlamaz mı üst üste denemelerde? hani Turbo şişince derler ya... Ben benden rica edileni yaptım iki aracında emeği ve uğraşısı var ikisinede maşallahh.. allah kazadan beladan kem gözlerden uzak tutsun..
Aminnn..
İlk video benim koyduğum video nebi kullanıyor.
Bu videoda
Sanırsam Ugur kullanıyor dönerken denedigimiZ
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Cok guzel bir denemeydi herkeze cok tesekkurler. Cok keyif aldim. Ufak bir sorun yasadik atesleme ile ilgili. Basinc acmadan ufak bi ayardan sonra yeni guzel denemelerde görüşmek üzere. Butun araclara kocaman maşallah.
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Stage 2 + ne kadar güç çıkarıyor en fazla TR de
Nebi duyduğuma göre aracına hasta adam![]()
Stage 2+ nın ilerleyen zamanda 100-200 süresini alırız bizde
Ayrıyetten tek kişi olsam daha iyi olabilir gibi..
sen sanş vermesende bir tık oluyor,yada yakınız.
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
O zaman yakıtsız stage 2+ geçemezmiş![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Birde stage2+ denilip geciliyor ama 2+ var 2+ var
2+ 320 hp de oluyor 420 hp de. Avansi var yakiti var hafifletmesi var basinci var, soylenmeye gerek duyulmayan ufak tefek bir suru parca var.
o zaman bir sürü hakkıyla yürüyen k24 var dünya genelinde
istisnalar kaideyi bozmaz abi kaç kişi 7.8 yaptı stage2 plus ?
Araba arabayı geçer zevk almak önemli bence
400 küsür hp k26 var yakıtlı![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Muharrem deneyen araçta yakıt yok 1500kg sonuçta güzel yürümüşler bide yüretende önemli, 7.8s yürüyosa egzantriksiz emme manifoltsuz kapak bile işlenmemiş stok enjektör stok turboyla, stok araçla yaptım o süreyi biliyosun, rs4 enjektor egzantrık emmeyle dahada inerdi süre uğraşmadım sonuçta turbo araç kıyas edilmez, burda zaten k24 başarısı var ama sonuçta oda istisna bi araç
gaddar abı bnm konudada aynı yorumda bulunmustun senın ıcın tekrar denemıstık yarıstıgım aracla ve tekrar gecmıstım ustelık ben 2 lıtreyım..bu 2+ cuprayı ole 7-8 sn kosturdugunu ıddaa eden bı tek sen varsın belkı 10 tane 2+ gordum hakkıyla 2+ ama hepsının taban kosucagı 9 sn ıdı..sen aracını soktun mu nedır durumu abı dbn degılde baska bılındık bır aracla denesen gorsek hakkıyla ıkı plus nasıl oluyor..
amacım saygısızlık etmek degıl bu kadar anlatıyorsun cıdden merak edıyorum neymıs bu cupra ornek alırız bızde..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
k24 e masallah araba mermi gibi gidiyor revo stage 2 plus bmk typer in aracindako gbi hard yazilim dgil burda da 10 sn falan kosuyo heralde ama farketmez en hizli atmo arac bu heralde ?
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)