600 lük modda 600 rr la denedim kafa kafaya gidiyor motor gsxr 600 e göre 20 kg ağır o yüzden biraz kaybı var 600 rr la cupra gibi düşünebilirsiniz 600 lük modda 126 hp oluyor benim motor ama kilodan 6 hp aşağı yukarı gidiyor 1000 likmodda 186 hp
Printable View
maşallah guzel deneme olmus osman sat o motoruu
Maşallah abi zd formunda yine, B Modda osmanla bende denedim tam basamadık 100den 200kadar deneyebildik, ama iyi gidiyo motor b modda, bizi kırmadıgın için teşekkürler osman,
Cupra maşallah çok iyi yürüyor. Tebrikler motorla beraber güzel deneme olmuş...
ne demek dostum herzaman deneriz ama ben dedim size bazı arkadaşların kafası basmaz diye yukarda halen sat motoru diyen motordan anlamayan kıro arkadaşlar var yahu motor orda 120 hp lik modda 186 lık modda ben ışınlanırım arkadaşlar elpadre melii anladın sen onu :) ;)
Maslllah :)
motordan çok anlamam ama benim bildğim debriyaja basmadan giriyor motorun vitesi
sen 1000 liklemi denedin abi 600 lüklemi ?
hakan abi 600 lük istediği için motoru c moduna aldım 600 lük moduna normalde yapmam ama kendisini sevdiğim için kırmadım yanında 600 lük modda cekiştiğim video da var ama her halükarda 600 lük motoru geçiyor modu 750 ye aldım bayağı fark açılıyor 1000 lik modda hiç denemedik zaten devriyaja basmadanda girer ama şiftır lazım gaz kesmezsen şanzıman zarar görür çok iddalı bir yarış olmadığı için devriyaj kullandım
haa yukarsını okumamışım yaww :D
Sorrry
Abi masallah 600'modda cok guzel bir deneme olmus arkadan gelen 2 kisi olanda 1000'lik galiba ama oda sanki yavas kalmis gibime geldi senin arkadan gelen evo'mu abi onunda masallahi var ama sanki sana gore biraz yavas kalmis.
Bu mod olayinda sanirim gaz tepkimesi buyuk onem tasiyor.videoya baktigimda sanki tam gaz acmamissin gibi bi ivmelenme soz konusu.
600 rr 1000 rr bunlar sinifinda yavas kalan motorlar tabi yinede kiyasladigin zaman cupra oldukca hizli .
Bilgilendirdigin icin teskkur ediyorum abi :icon_tup:
allah esirgesin abi haarika bi aracın var, izinden gelioz speed blue cupra ile :) idolumsun abi :)
Videoyu ilk izlediğimde nasil yaaa dedim sonra osman kardeşimin mod aciklamasi geldi:)) osman dünkü plansizlik icin cok Özür dilerim hakkını helal et ama soz bir dahakine seni krallar gibi agirlayacagim.deneme sonucu gayet normal gsxr 1000 c modda bu setuptaki araca gore iyi tutunmus ki osmanin dedigi gibi 600 den neredeyse 20 kg fazlasi var.bu cilgin bir agirlik.zd cupra hakan abi kocaman masallah araban hep guzeldi ve oylede devam ediyor . 2013 model kawasaki zx 636r im var 100 250 denemek isterim seninle.boyle pist gunlerine geleceginiz gun bulusabiliriz.yine masallah zd yede osmanima da...
maşallah abi
Emrahim gelmek isteyipte gelemedigini bildigim icin sıkıntı yok kardesim kısmet degilmis yine :) birdahakine artik videoya gelince hakan abiye 600 luk motorun tutunmasi gercekten cok zor 750 ye aldigimda bu sefer ben fark acmaya basliyorum hatta direk benim motor atiliyor 1000 likte hic denemedik alakasiz bir yaris olurdu elimde hazir modlar varken biraz eglenmek ve araci cc lere karsi neler yapabildigini gormek icin degerlendirdik
hakan abi tebrık ederim osman sana da masallah bızde bastık birbirimizi bilince ne polemık olur ne hırs kıbır ıkınızıde tebrık ederim bide normal 1000 lık modda deneseydın farkı gormek ıcın bi vıdeo varsa onuda atın bence fikir olur bize de
osmanım anlayışın için çok teşekkür ederim. zd gerçekten çok iyi ve hakan abimde çok mütevazi biri ama normal bir 600 ile senin c modun bir değil.ben çok denemek isterim hakan abimle inşallah denk gelirizde deneme şansımız olur.ben senin denemendeki sonuçtan farklı olabileceğini tahmin ediyorum.senin bu denemede hızın ve vitesin neydi?
Aşk sebebi bu ZD:)
Maşallah araçlara.
çok güzel maşşallah gayet başarılı