Hakan abi tebrik ederim... 1000 lik motorlar bizim setup icin cok fazla, 600 luk modifiyeli motorlar bence bu setup icin ideal. Yeni bi dbn mi alsak acaba sana soyle 6.xx li:)
Printable View
Hakan abi tebrik ederim... 1000 lik motorlar bizim setup icin cok fazla, 600 luk modifiyeli motorlar bence bu setup icin ideal. Yeni bi dbn mi alsak acaba sana soyle 6.xx li:)
racing kullanma hissiyatında giden bı arac masallah , utanmasa cupra tekerlek yapacak nerdeyse :)
Motorun vites degisimi sirasindaki ziplamasi super . Masallah hepsine
cupra güzel yürümüş maşllah kazasız belasız
Levent cim tabiiki 1000 lik motor haddimize degil.600 lük motorlar icinde bir iddiam yok zaten. pazar gunu denk geldi rica ettim sagolsun osman beni kırmadı kendisi cupra sı varken tanistigim bir arkadaşimdir.evet dbn konusunda haklisin bir ara ölçeriz inşaallah
Masaallah zd cupra' ya herzaman en iyisi ;)
Masallah emege saglik
maşallah hakan abi cupra can :)
hakan abi bi aracı bu kadar uzun süre binip koşturman gerçekten takdir edeceğim bi durum.
osmanımmmmm sen nerelerdesin artık seninle deneyemeyeceğimin üzüntüsüü içimde buram buram taşıyorum:) ne yapalım artık bizde ilerde rabbim nasip ederse sana bi turbo setup hazırlar çekişmelerimize kaldığımız yerden devam ederiz:):):) :D
Hakan abi masallah sana ve cupraya :)
Cok basarîlı masallah abii