gece gerçektende güzeldi gelen herkese teşekkür ederim
Printable View
gece gerçektende güzeldi gelen herkese teşekkür ederim
aramayan herkese teşekkür ederim:)
çok eğlenceli geçmiş belli :) kornacılarda çok iyi :):)
Güzel geceydi.
1.3 CDTI Astra'mla renk kattık bizde =)
beyaz Station astra senmiydin buğra :)
Arkadaşlar güzel yorumlarız için tşk bütün makinalar on numaraydı herkezin eline saglık eray kardeşim güzel çekim yapmış.benim bildigim rol 3. Kornada gazlanır korna olayıda renk katmış oldu senfoni gibi.yasin kardeşim makineyi çok güzel açmış ve halada onun adı geçiyor çocuk bir efsane olmuş emegine saglık.o gün u type rin orta borular 51 cm ve ortada susturucu vardı hepsi atıldı orta 63 cm susturucu hks akıllara zarar oldu....
maşallah, vıdeolar biraz kısa olsada cekenlerın elıne, deneyenlerın ayaklarına sağlık...:)
Çok roll videosu izledim ama bana busefer çok hızlı geldiler yaw :):)
sagolasın kardeşim güzel yorumun için.ya bence böyle olması gerekiyor geçmek geçilmek hiç önemli degil nasıl söyleyeyim ben bu işi sadece stres atmak adrenalin için yani yeni ve gerçek arkadaşlıklar yeni bir ortam çok güzel önemli olanda bu bence. < DELİDEN KAÇMA HONDADAN ŞAŞMA >????????.........
Geçmiş olsun ibrahim
eywallah saol :)
ntk ibrahim makine motor kulak kopuk eksoz manifolttan kaçırıyordu ama videodaki o eksozdan çıkan ses deliydi ya o halde bile fena yürüyor dereceli haliyle düşünemiyorum ek erayda allah için opelin hakkını verdi süpersin turbo ek eray...