valla erayın ntk yı kullandığı tüm videolarda bi yalvarış yakarış sesleri vardı ama anlayamadık açıklarsan seviniriz :D :D
ya egzost typarlardan daha ii ötüyodu o halde :D bu arada gişelerden sonra kayboldun inş bi problem olmamıştır :(
Printable View
valla erayın ntk yı kullandığı tüm videolarda bi yalvarış yakarış sesleri vardı ama anlayamadık açıklarsan seviniriz :D :D
ya egzost typarlardan daha ii ötüyodu o halde :D bu arada gişelerden sonra kayboldun inş bi problem olmamıştır :(
ben kendimin kullanmadığı araçta korkuyorum yavaşta gitse hızlıda gite tedirgin oluyorum
eve gittim ordn o eksozla daha fazla insanları rahatsız etme hakkım yoktu :)yanından geçtiğim adamlar irkiliyordu otobanda :)
nasip olursa çok yakında
teşekkür ederim kanka sagol ewet kısa olmasa acaba ne olurdu die bende düşünüyorum kısa arabamı bitiriyo speed 210 ilerisi yok :) ama 41 plaka typer la 4 sonu kafa kafaya girdim ondan sorası zaten benim işim degil :) herkez çok iyiydi makinalar güzeldi ama şu varki U TYPER başka bişey eee gebzenin gülü olmak kolay degil :) süpersin ertan kanki...!