Arabaların sesini duymak için hoparlörü sonuna dayamıştım, video sonunda masa klavye dağıttım korkudanİki araca da maşallah
![]()
Arabaların sesini duymak için hoparlörü sonuna dayamıştım, video sonunda masa klavye dağıttım korkudanİki araca da maşallah
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
helal olsun ... on numara jcw konusunda uzmanlaştınız aren artık basarılar kardeşim masallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
LAM gerçekten çok başarılı oldu. Arenimonun el ayak bileklerine sağlık. Aracı hazırlayan ekibe, Mert Sonad kardeşimin kesesine doğa kardeşimin elit prodüksyonuna sağlık... Videoyu hazırlayan Ogulcanında mesaisine ayrıca teşekkürler... Hunger Dogz rulaz!!!![]()
aren pdk senden hızlı fites atıo onu naaapıcaz.
Maşallah.
IN BOOST WE TRUST
Aren sizin bu araç çok başarılı olmuş hakikaten emeğinize sağlık
Naptınız k20 swap mı yaptınız bu JCW eAkşma benim fn2 ile ikinci gear da bi basalımda elek edeyim sizi
![]()
Oha tolga b. çıkarma yaw. O kadar da değil ama JSW görünen o ki ciddi hızlı. Senin alet saçma hızlı ama.
IN BOOST WE TRUST
siz film çekmişsiniz yamaşallah
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Begenmenize sevindim biz cekerken cok eglendik umarim sizde izlerken eglenmissinizdirbizim videolar hep bu tarz
devami duzgun denemeler oldukca gelir
Levent henuz bakamadik biraz rahatsizim bu aralar cok bakamadim bir tek cikip o gece bastik
Tesekkurler PDK cok gaddar insan ustu atiyor![]()
Bizde beklemiyorduk uzun zamandir emek veriyoruz galiba ufak ufak meyvesini topluyoruz
artik sende izledin sorun yok
Cok tesekkurler
It kopek gold mamber
Eyvallah kanka
Tesekkurler
Umarim izlemissinizdir
Guzel denemlere guzel cekimler yakisir dedik
Tesekkurler
tesekkurler elimden geldigince kullanmaya calistim
It kopek gold member ne oynadin asansorde be![]()
Abim PDK ve makyajlilar ciddi eskilere gore cok farkli tesekkurler
Cok tesekkurler
Hahaha en cok buna guldum
Abim sagol elimizden geldigi kadar birseyler yapmaya calisiyoruz oluyoda ufak ufak
It kopek as gold mamber
Kanka henuz bakamadim cok tesekkurler ama
Cok sagol abim pdk gibi atmak imkansiz
Abim bizim tarzi biliyosun denerim , arabasina gore degil adamina gore deniyorum
Abi illa geciceginiz arabalarla denemek degil ust segment arabalarla denemek eglenceli
Galiba biraz oyle oldu
Hahaha biliyosun abi bizi engel olamiyoruz
Her zaman bekleriz kankam her zaman![]()
Kilosuna göre cidden çok iyi bir çıtır egzost filitre yazılım falan yapsa baya baya keyifli bişi çıkar ortaya
Peki şimdi en hızlı mini bumudur aren bir tane daha vardı galiba onla denesiniz mi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Deneyen araçlara özellikle de miniye kocaman MaşAllah.. Her şey gönlünüzce olur umarım..
Çok güzel gidiyor john amca![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)