110 da fan açtı ya
Printable View
110 da fan açtı ya
vtc nın sahibiyim arkadaslar ben hayatımda ılk defa typara bındım ve ılk defe vtec bı aracla boyle roloing yaptım aracı alalı 5 ay gıbı bı sure oldu ve aracı daha % 60 falan cözdum o rolıngde aracı servısten yenı alamıstım 4 vıteste sekromenc sorunum vardı yaptırdımneticede rolıng de yapılması gereken bazı puf noktalar vardır tahmınım ce typer dan bahsedıyorum o vidyollarda 2 vtes 60 yapıyoruz 3 korna bende pedala yapıstırıyorum tapı vıteslerde kesıcıye falan sokuyodum farkındaysanız o boy boy olan vıdeolar vıtese geciremedigim ve bıraktıgım vidyolar
5 ay da alışamamak çok normal :) 5 aylık yeni araba hayırlı olsun :)
Sayın vtc40 sahibi öncelikle hoşgeldiniz açıkçası bekleniyordunuz her ne kadar anlatmaya çalışsamda anlamayanlar için bir sorum olucaktı aracınızda alışamamanız dışında bir sorun varmı yani yürümesini engelleyecek mekanik bir sorun.....
ben dırek bastan soylemıstım zaten arabayı alan daha alısamadı dedım kı typer bılındıgı uzere kullanım hatası affetmeyen bı makıne rollde,zamanla alısırsın kardesım mıs gıbı surersın . contasını ben taktırmıstım VTC nın ve aldıgın hale gelmesını sagladım gule gule bın kazasız belasız bınersın ınsallah ;)
Düngece sanırım gene rolling olmuş vtc nin eski sahibi gelmiş hani arabaya alışık olan debriyajını falanda tokatlamış ama gene ur almış diye duydum.
EDS vs UR hatırlatmaya gerek varmı :)
Selçuk bide Vtc vs Eds yapın iki typer arasındaki farkı görelim ;)
Takıldık baya Tayfun ama çok geç bi organizasyon olduğundan Furkan'a söyledim ama seni o saatte rahatsız etmek istemedim ;) bu h.sonu tatile gidiyorum ramazanın ilk haftası önce iftar yapalım ben bi organize edeyim sonrada denemeye çıkalım :)
Benim UR'yi bi delmem lazım artık :p
Ok. beklimedeyim.