Aha furkanla denedi ve ne oldu mu diyeceksin kanka. Pm den alayım zaten vit lara bişi diye rivayet çıkacak :)
Printable View
Aha furkanla denedi ve ne oldu mu diyeceksin kanka. Pm den alayım zaten vit lara bişi diye rivayet çıkacak :)
Video yokmu video :)
c.tesi akşam şu vtc gelsin bakalım.eski sahibide gelsin.eds ve vtc bi deniyelim.
msnden falan at barii abi
Şimdi bu cumartesi sen yoksun, Eray sürekli organizasyon yapıp iptal ediyor kaldık öyle ortada geçen akşam stp miami rolling'i oldu.
eski sahibide gelsin.pilotajı nasıl bakalım.şimdi vts varmış eski sahibinde hem denenmiş olur.
taş geldi kafama :) ben sana ne dedim biz gc8 le denemeye gelcez dedim :) o gelmeyince gelmedik reis. sordum sana denk araba varmı die :) siz gelin anasını satayım farklı dünyalardayız :D
gri 06 plakalı.
bu akşmda anadolu yakasında roll var diolar gelirseniz bekleriz şu ur yi şöle böle geçen arkadaşları......:) şaka bi yana kesinleşirse haber vereyim gelirseniz çok sevinirim gebzeden birçok araç denemeye gelicek typer saxo vtec vs vs..
E21 3.25 vs Ctr
http://videos.streetfire.net/video/E...0-9b07004b9bfe
video kalitesi çok kötü.2 de bastılar denk gittiler e21 4 ileri ve 3 attığında yığılmaya başladığından type-r öne çıkıyo 2 boy kadar öylede gidiyolar.Eray saolsun 5 ileri şanzımanı ayarladığında roller değişmiş olacak :) iyi seyirler
buarada e21 850-900 kg arasında :)
şanzıman ve beyin tamam egzostta acilen 76 dan 65mm ye düşüyor. akşam operasyon var bunun çok çok daha iyisi olur bu araba :)