arkadaslar ur yle denedık 3 vitese kadar kafa faya gıddık 4 de takamadık gecdı aracımda oyle pıston falan sorun oldugunu zannet mıyorum
Printable View
arkadaslar ur yle denedık 3 vitese kadar kafa faya gıddık 4 de takamadık gecdı aracımda oyle pıston falan sorun oldugunu zannet mıyorum
Evet nerde fitenkçiler cvp istiyoruz. :D
o denemelerde rs de stepne bıle yok bende kabın bas. panzidod.stepne var
arkadasım ıstersen bu cumartesı yıne deneme olacak typerlar arasında gelırsen arabanı gormus olursun
harbiden bi deneyinde bu konuda bi sonuçlansın herkes boşuna çenesini yormasın
Ep3 Typerda Panzidot 1kg.Stepne 5kg. kabin kaç kilo bilmiyorum ama yarım boy daha ileri atar seni.Sen ondan ziyade boş zamanında viteslere çalış.. Bol bol kesici yap,tam anla nerde kestiğini.Daha sonra kesiciye az kala atmaya alış seri sekilde..Bu yolla 2 boya yakın iyileşme olur ;)
gelmek isterdim ama 4 vites sekromrc sorunum vardı yaptırdım simdi 3 viteste gecıyo ama bos gecıyo ona baktırtcam ondan sonra insallah baska denemelere gelıcem
haber edersın bız hep burdayız
genelde honda gecılırse ya basmıo yada vıtes atamıo zaten =)
gecıldıgınde basmadk dıye bı bahane suren gormedım ben ortaya. rolldede basmadık dıye bahane olmaz zaten... adam efendı gıbı vıteslerım gecmıyo halledelım gelırım yazmıs daha ne? gelıp gecılıp vıteslerım gecmıyodu dememıs...
genel durumdan bahsettım sadece bu vıdeo deıl sıyah 106 dı da bı type r tokatlamıstı ama nedense type r basmıo oldu
pejocu oldugun bellı kardesım. ıstersen 206 nla gel typerla bı dene :)
13 bın lira lık bi 106 yetıo gerek yok 206 yı yormaya ;)
ozaman 106 getırde gec gorelım... bosa sıkmaya gerek yok. typerı hakkıyla yurutenı gecsın 106 ;)
106 ıle gectıler zaten type r ı yapılmayan seylerı yapmaktan hoslanıorum ;)
daha yaptıgın bırseyı goremedık ama bılmıyorum artık ;)
kabul ettın yanı typer ın tokatlandıgını ;)
ataRRRRRRRR :)
yakında buralara s.dık yarıslarının vıdeolarını koymak lazım :D