Nerden bulacaksınız 182 liği yaw. Bir bursada bir ankarada bir iki tanede istanbulda varsa vardır ;)
Printable View
Nerden bulacaksınız 182 liği yaw. Bir bursada bir ankarada bir iki tanede istanbulda varsa vardır ;)
ıstanbul acıbademde mavı var cıft egsoz ortada beyaz damalı yenı kasa,
Yaw biraz hort olacak ama ;
The car in question was a standard Clio 182 Cup and produced 149.3 bhp at the wheels. With the remap installed power rose to 155.9 bhp at the wheels.
Stock Clio 182 yere 150 veriyor yazılım ile yere 156 veriyor Clio 172 bu kadar veremiyor Supersprint in sitesindede kople egsoz ile 184 beygir veriyor arac dyno üzerinde ama halen daha clio 172 tecrubelerinde daha hızlı gozkuyor cok ilginc alıp yurutmek icin Clio 182 ye o para verilemez ama sansızman oranarıda daha duzgun clio 172 den guzel yurumesi lazım mantık olarak 182 nin .
ph1 172 lıkler daha hafıf.gaz kelebegı ne kadar etkıler bılmıyorum ama 182 lıklerde elektronık gaz kelebegı var.182 sanzumanı kısa ama cok abartı bı fark yok
stock-stock bence aralarında fazla fark olmaz.
ama ph1 172 lıgın tekerde 156 verenı:) 182 nın 156 verenını gecmesı gerekır.
katılıyorum clio 172 likler ile 182 likler arasında sadece headers farkı var dimi ?
birde 172 lik 6250 devirde 182 lik 6500 devirde gucunu veriyor .
Supersprint in sitesinde oldugu gibi 184 beygir veriyorsa clio 182 guzel bir yazılım ile sanılanın aksine cok ciddi giden bir arac olur tabi biraz diyet sart :)
Bu arada bu araclar ilgilterede inanılmaz tuttu ama TR de yok cok uzucu bir durum .
trophy serisi filan gelseyde belki daha farklı olurdu ..
he bu arada clio 172 almak varken aradaki o kadar paraya degermi 182 icin ciddi dusunmek lazım..
UR çok iyi yürümüş. Kısa + Yazılım ve de bakımlı motoru olan bir RS in neler yapabildiği ortada.
182likte yazılımda biraz daha farklı. Bununla birlikte 182lik , 172lik mk2 lere göre bariz daha hızlıydı izlediğim kadarıyla..
182 liğin artıları, manifoldu, 4-2-1 headersı, 15/61 kısa şanzumanı ve yazılımı. Kilo olarak 172 den biraz daha ağır.
Ama günümüzde yazılımsız kısasız 172 bulmak zaten zor.
ısrarla herkes 172 lik daha hızlı diyor kagıt ustunde 182 lilk bariz hızlı ama nedense kimse tutmuyor biz muhabbeti hergun sirkette kanki ile yapıyoruz kafası gidiyor geliyor 172 lik alacak acaba 182 lik e verilecek farka degermi degmezmi :soru:
Bizce degmez maksat alıp zevk almak ucuza alıp ucuza satmak 20 bin ytl altı demek istedigim..
Clio anlasılan emek verince gercekten ciddi yuruyen bir araç :icon_tup:
Fiyat performans ve yuksek modelli arac olarka incelersek şuan tek :)
UR RS le deneme fırsatım olmuştu ikiye iki denemiştik belki bundan 5 ay evvel bende filtre çip vardı egzost yoktu onda aem cai çip sona kadar 60mm egzost kısa vardı 2.viteste başladığımızda kısa şanzıman ve mükemmel vites geçişleri ile 4 sonu bana 2boy açıyordu 3.viteste başladığımızda ben bir boy açıyordum 3 sonu yanıma geliyordu 4 sonu 1 boy açıyordu akif abi süper bir insan onunla denemek süper ötesi hele kebap yemek daha süper şimdi gc8 aldı ben bu adamı hiç geçemeyecekmiyim :D
Evet. O fiyatlara temiz bir cai ve güzel bir egzoz ile çok ciddi yürüyen bir araçtır. Hatta üstüne bir de kısa ve yazılım yaparsanız çok şakacı bir arabaya dönüşür :)
konu hortlamış
abi typerı geçmesi zor be bence typer sıkmamıs yada kullanan arkadas hakkını veremio bence