80 kilometre suratte isteyen istedigi vitesten baslasin,
uyar mi?
Printable View
uymaz abi her iki arabada 3. vites madem vtec açık yürüyo typer m3 te 3 vites 3000 de yürüyo bana gel deneyelim deyip vtec açık km sölüolar hadi benim turbomun peak vurduğu devirde yürüyelim 1.5 tır diil 1 memleket boy açmazsam istediğinizi söleyin.....
senin peak vurdugu(k03) devirde, taypar istedigi viteste olsun gene bisey yapamazsin..
Ne ateşli mevzu ya oku oku bitmedi az yazında motorunuz soğusun. :)
maaşallah allah kaza bela vermesin rollerin dewamını seyretmek dileğiyle deseler biticekte yok typer yürümüo yok conta yanık yok dip çekti 95octan aldı :)
passatturbo CTR ile hiç deneme imkanın oldu mu ?
Kusura bakmayın da kimse olmayan birşeyi savunmaz, Clio RS'in de Type-R'ın da ne olduğunu herkes biliyor... Nasıl bir Type-R bir Clio RS'i geçtiğinde "typer bütün clio rsleri geçiyor" diyemez isek aynı durum burda da geçerli ama şu da bir gerçek genel Type-R vS. Clio RS olarak bakarsak olaya skor kaç kaç ve kimin aleyhine acaba ? Bu tür karşılaştırmalarda genele bakmak lazım, bugüne kadar kaç tane Clio RS kaç tane Type-R geçti, kaç tane Type-R kaç tane Clio RS geçti ? ;)
Ayrıca böyle vites oranları tutmayan araçları karşılaştırırken ya drag yaparsın ya da bir sürat aralığı belirtirsin isteyen istediği yerde basar...
Not: Konunun tamamını okumadım ama son sayfayı okumam bu mesajı atmamda yeterli oldu...
Saygılar,...
stock typer lı bir abimiz var bir aydır peşinden koşuyorum denemiyor:) başkada yok hepsi kpro lu bütün tanıdıklarımdakiler yaklaşık 5-6 tae tanıdık var hepsinde beyin var....
senın setup nedır?
çok bişi yok arabamda ufak tefek şeyler ama geçtiğim arabaların heps stock typer a yaklaşık 2 boy açtığını sölüolr bende 1-1.5 açtığım göre siz hesab edin ama ne kadar doğru bilinmez o geçtim dedikleri stock typerdan denemek için 1 aydır arıyorum bulamadım:)
neymis o ufak tefek seyler , neleri gectin birde ?
Ankaraya gel stock benım makıne şuanda :)
hondatasi olmayan taypari gecebilirsin oyle mi?
Söylenenlere fazla inanmamak lazım :D
full stock :)
istanbula geldiğiniz ilk gün deneyelim benim ankara gelme imkanım malesef yok iş güç okul ne ararsanız mevcut bahane diil sözümün sonuna kadar arkasındayım saygılar