eray ısı bılıyosun:icon_tup:
Printable View
valla nerdeyse bütün rs lere filitre kitlerini biz yaptık nerdeyse hepsine bindik ama ALlah var UR gibi gidenini hiç görmedim maşallah o araca
ayrıca typer da sorun varsa bir sefer denedin gecildin sonra neden bir kaç kere daha deniyorsun onu da anlamış degilim
şahsen benim aracımda bir arıza olsa ilk kalktıgımda gecilsem bir daha kalkmam sorunu giderir öle deneyelim derim bukadar basit
he bide şöför eger kullanamıosa ozaman kullanan birine vericek
off konu patladı şenlik var hahahahhaa
Bence Ur ii yürüyen rs lerden maşallah
maaşallah rs iyi yürümüş tebrikler....ama fark cidden normal değil....chip ve kısa ile yakalanamayacak bir fark bu....type-r bence vites aralarını bariz kaçırmış gibi geldi....
UR a ok atan yok. benim gördüğüm en iyi yürüyen RS bence. EDS le denediklerindede 4. vitese kadar yanındaydı eds 5. viteste 2 3 boy açtı okadar. karışık işler durumu...
aa bu ahmeti geçmişti bende bunu geçerim gibi düşünürseniz vay halinize ;)
3.vites deneme 2 eklendi :D
Cumartesi gecesi rol yapak . Miniklerde gelsinler göremedim kardeşlerimi ne zamandır. Eke sende gel lo tüm karşı gelsin
Toplanak gece gece olurmu.
sizin orası kötü abi gelin izmite doğru çıkalım. on numara yol kamyoncularla sevişe sevişe gidiyoz :)
iyi gittiğini bildiğiniz bi RS varsa (k-pro'suz) gelsin deneyelim RS'le
ooooo merak ettim şimdi onu ben :) bi bahsi geçen e21 vardı demek abinin :) görmek isterim...