fazla merak iyi değildir yawru kuş:D
Printable View
ozaman size e21 m30b35 getirmek lazım en 240lığından :D içi boş turşucuk :)
Gecmek var, gecilmek var rahat olun.
Ah ben de turkiyede olsam keske;)
masallah UR ıyı yurumus...
plotajdan olabılır,yada vtc'de anlık bı sorun olmus olabılır.olabılır oglu olabılır ama sonuc UR ıyı yurumus :D tebrıkler koray;) foreveeeeeeeeerr rs :D
ben gelemem arabam yatıyı klasik Typer şanzuman problemleri :):):)
yaw ne 4. e kadar yanındaydı sonra 2 3 boy attı okadarı sen nasıl boy sayıyosun? 2 3 boymus vah vah... ya ben yanlıs bılıorum boy saymayı yada sen ... ıllakı bı karalama kampanyası yapılacak he cıtırdanda olsa... aslında sımdı bı daha denemek lazım aynı aracları boylar nasıl artmıs gormek ıcın...
http://videos.streetfire.net/video/E...-RS_170598.htm 3 boy ?
bu arada VTC 40 130 140 bınlerde motoru olan zamanında saglam sekılde nos basılmıs,conta ıcın actıgımızda pıston eteklerı net net vurmus ve pıston boslukları hatırı sayılır bı sekılde olan bı typerdı. yenı motor yapıldıgını hıc sanmıyorum.
Cumartesi cumartesi :)
madem bu şekilde tavır koyuyosun al ozaman bendende sana cevap UR clio aynı dediğim gibi EDS yi hiç bırakmadı 5 6 kere denediniz yanlız 1 2 tanesınde 2 3 yazmştım lafın gelişi tamam 4 5 boy olsun. bukadar açtın onuda siteye koydun. cokta umrumda sanki selçuk :) senın ur yı kaç boy geçtiğin kaç boy artmış acaba sabahlara kadar şimdi onu düşüncem eds le ur denesede görsek die :) yazdıklarımı çarpıtıp okuma orda konuya hitaben bişeyler yazdım EDS yimi kötüledim ben şimdi ???
yok efendım 4 e kadar bırakmadı 5 te 2 3 boy gectı felan konuları gercek olmayan seyler,nasıl gectıgımız bellıkı hep onun ıstedıgı yerde bastık bız. benım ıstedıgım yerde(3 te 100 ve 1. vıtes) hıc basmadık. suan EDS cok daha ıyı yuruyo 1 e 1 ken suan +1 kısıyle yan yana yurudugu aracları gecıyor oyle dıyım :) daha contamızda takılmadı ecumuz yolda :)