mustafa senın arabanda ne var allah askına? arkadasımda audı var egzantıklı buyuk turbolu ıntercoll abt egzoslu abt beyın 260hp 18t araba sende tanıyosun onu beyınsız gecıyoduk sen neyın pesındesın onu anlamadıms3 egszo chıp gecıyoruz tt egsoz chıp gectık herkez bılıyoda sen neden boyle acıyosun onu anlamadım yoksa sende nos cularamı takılıyosun
araban 150hp chıp egsoz var dıyosun bızde 225hp+chıp egsozlu arabaları gectık sen hala konuyosun burda altı ust 30da 40 da ıkıde basıcaksan wv cadyy getırelıkm sana onla dene
)
hadi bu akşam deneme yapalım ozaman. ben s3 getircem stock. mustafada gelsin. beyinsiz typerda gelsin. kapansın bu konuuyarmı
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
1ay pesımdesınde senın ıstedıgın zaman arabamı denıyıcem. mustafa senın keyfıne ıs yapcak halımız yok oyle yazıyosunkı kacıyoruz sancak mıllet guldurme benı ozcan tt 280hp denedım egsoz headerslı 2 tane s3 denedım 265 hp 1 tane audı 1.8t 260hp denedık senle de bence denemeye gerek yok![]()
Mustafa seni bi defa gördüm miniklerin dükkanında böyle şeyler yazacak geri vites tabirleri falan kullanacak bi insan değil gibi duruyorsun.
Kimse clio için yorum yapmamış herkes honda için konuşuyor sen yapmayın etmeyin clio yu neden tebrik etmiyorsunuz diyorsun. Clio zaten tebriğini kendisi yapmış rollingte biz type r neden o kadar geride kaldı diye tartışıyoruz.
içimden bi ses olcak diyor ama netleştiremiyorumbakalım yarın netleştiririz miyamicim civanım
Dr. Ecu
haklısın abi konu farklı boyutlara girdi ama hani zaten yapılan yada yapılması gereken bir muhabbet olur ya bu video da ona vesile oldu daha önce çok tartışılan m3 typer muhabbeti vardı hala da var inş bigün burdan öle geçerim böle tır boyu açarım dien arkadaşlar gelir arkadaşlık dostluk çerçevesi içinde denerde görürüz m3 var az kaldı gelio typer zibil gibi tanıdık var daha da gelecekler varmış ur rs 1 tel yakınımızda hepsinin videoyu koyarız diyceğim geçtiğim insanların ya 1 ya 2 tnesini koyduk ayıp olmasın die...
edocum pc başından yarıştırırsak geçemez passat teknik verilere göre ama real olarak denenirse hem bi sonucumuz olur hemde istekler yerine gelmiş olur. muhabbet olur sohbet olur.makara tabiki yapılıyo oda aradaki samimiyetten dolayı ama burda ciddi ciddi bir deneme söz konusu
![]()
Dr. Ecu
reşit abi bu cuma herzamanki saat 11:30 herzaman ki yerde olucam kimse gelmezsede sorun yok saat 12:00 ye kadar bekliyeceğim araban şuan stocksa görelim 3 vites 80km o fena yürüyen typer ı bir görelim kabul edersen orda buluşuruz son çağrım bidaha asla rahatsız etmicem bu konuyla ilgili seni rahatsız ettiysek kusura bakma abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)