Ertuğrul eyvallah kanka Teşekkürler İnşallah İstediğimiz gibi olucak Verilen emekleri yapılanları sen az cok benim kadar biliyosun sanada kazasız belasız keyifli gazlamalar :icon_tup:
Printable View
Maşallah, beklemedeyim Mondeo yu :P
Masallah Allah agiz tadiyla gazlamalar nasip etsin
Fırat abi türkiyede ilk sanırım zetec mondeo turbo. maşallah videoları bekliyoruz
Böyle yapılmayanla , herkesin gözünde uğraşılmayacak arabalarla uğraşıp emek harcayan insanlara ayrı bir saygı duyuyorum. İnşallah verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız..
İyi yorumlarınız ve düşünceleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Herkesin yapmadığını yapmak hem zorlu bir süreç hemde sabır isteyen bir olay yakınlarında cok fazla örneği olmadığı zaman dahada zor hale getiriyo projeyi ama bittiği zaman eminim hem cok iyi olucak hemde zevkli bir araç çıkacagını düşünüyorum .:icon_tup:
Maşallah sabir ve emeklerin karsiligini almak güzel. Geriye kalan gazlamak. Şimdiden kazasiz belasiz CEZASIZ gazlamalar :)
Kanka Cumartesi geçeleri yansın bundan sonra o zaman :)
Hadi hayırlısı olsun kardeşim çok sevindim. Dünya kadar emeğin var üzerinde herşey istediğin gibi olur inş.
Mondi çok fena oldu. :)
Kardeşim mondeo'da emeği gecen herkese (başının etini yediğin powertune bahadır abiye :D ) emeğine ve cebine sağlık olmayanı yapmaya çalışıyosunuz inşallah allah gönlüne göre verir kazasız belasız cezasız gazlarsın.
Cumartesi akşamı napıyoruz ?:)