maşallah araçlara ayaklarınıza sağlık beyler güzel geceydi.sesler hep benden gelmiş sebring başka![]()
VW 1303 S
maşallah araçlara.
beyaz 106 iyiymiş. timing yok speclerde oradan 2boyu var en az.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Sağolun teşekkürler,
polo çok ciddi yürüyor diğer konuda da söyledim diğer yazılımlı poloları geçiyor.. yiğitin arabası da filtre egzozlu fn2 ile 200 e kadar yan yana gidiyor, ben de videolarda hep poloyla yan yanayım ondan göürnmüyorum bir videoda hafifçe öne çıkıyorum.. yiğitin arabasına öyle yakın gideceğimi hiç düşünmemiştim..
bu arabada arabalar full takılı stepneler dahil, yiğitin arabada donanım olarak ekstradan sunroof var bomboş 106 lardan değil..
herkesin ayağına sağlık biri abim biri kardeşim benzin olsun her gün denerim![]()
Bu polo kaç beygir birde stok polo gti ile denese durum nası oluyo bu arada maşallah araçlara
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
havalar ısındı sezon geldi adanalılar otobana düşmeye başladı
maşallah kazasız belasız devamını zleriz inşallh
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
stock polo gti
https://www.youtube.com/watch?v=Ej_GrTNG3U8
1.6 tdi ve yazılımlı pd150 ile denemesi
https://www.youtube.com/watch?v=9VrVDcjpG8A
pd 150 yazılımlımı? bı terslık olmasın pd 150 yazılımla 180 190 cıvarı oluyor poloyu elek etmesı lazım yazılımlı pd150
bu pololar tehlıkeli arabamaşallah
DTi
maşallah araclara
maşallah hepsine![]()
Crm performance
[QUOTErroo;7436370]pd 150 yazılımlımı? bı terslık olmasın pd 150 yazılımla 180 190 cıvarı oluyor poloyu elek etmesı lazım yazılımlı pd150[/QUOTE]
Aracta pasif bi yazilim var herseyi orj aracin katalitik uzerinde olmasi araci uzunda geriye ciddi anlamda dusuruyor. Henuz birsey yapamadım sökülüp yazilim acilmasi halinde vaziyet cok daha farkli olacaktir. Agirlik farki ve uzun sure otomatik arac kullanmamdan dolayi pilotajda etkli. ancak suda bi gercek pololar guzel yuruyor.![]()
pololar guzel yuruyor ona bıısy demedık zatende benım dıkkatımı cken pd 150 gıtmesı gerektıgı gıbı zaten gıtmemıs vıdeoda cok net gozukuyo kı duzgun yazılımlı pd 150 polo molo dınlemez buda bı gercekayrıca belırtmek ıstıyorum butun denemelerde hep 106 nın devrınde basılmıs polo ustte kalmıs polonun devrınde basılsa nolur acaba
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)