o aracın sanzumanı stock belli stock olmasa zaten crx dişlisiyle gecemiy vti si ı kilo var arada
Printable View
o aracın sanzumanı stock belli stock olmasa zaten crx dişlisiyle gecemiy vti si ı kilo var arada
crx 3-4 'lü si'yi vti geçemiyor diye bişe yok canım o kadarda değil bir süre yürüyorlar sadece.. vti yine alıyor...
bence kısalı hedarslı eksozlu beyınlı bır si ıle deneyın
fenaaa fenaaaa:D
balamır ın si olsun bızım koray ın yanı muharremın si olsun bı acayıp gıdıyorlardı
stock vtec gectıklerını bılıorum...
istersen crx gecmiyomu ? tabi kaldıysa düzgünü bugün internetteki crx lere bakarak konuşursak benim gözümde hiç biri gecemezz ama istte vti kadar sağlıklı bi crx geciyo geçliyo büyük fark yok arabasına göre değişiyo..Şöleki o dişliler civic si da crx tendaha cok işe yarıyoo
Kamer dragta neden vtec altı kalkıyorsun yardırsana şöyle gerçi sonra arabanın canını almış hissi oluyor ama. Ben rebriyaj rodajı bittikten sonra K vtec furkan benin arabanın içinde nefes alamadı.
Vtecte kaldırsan bi öyle görsek.
valla dedıgın gıbı ıcım gıdıor ole yapınca:) 3000de kaldırdım orda:D:D
normalde drag yapmıorum orda ısıklara denk geldık ole oldu.belkı kadran cekersem bidaha yaparım ama:)
nasıl bıtıordu pekı fark vıdeodakı gıbımıyıdı
valla videoyu izleyemiyorum düzgün bir şekilde yüklemiyo sayfayı internette sıkıntı var ama kendi videomu koyarm birazdan
ayrıca acılen su senkromecı halletmem lazım 3te kotu gırclıor vıdeoda bıle duyuluor:(
http://www.youtube.com/watch?v=ElOIUJ6KSDg
buda video 2 den bastık 70 flndı hızda 4 ün sonuna kadar yürüdük ...
senın vtı ın maslahı varmıs:) ben gecemezdım buyuk ıhtımal