olabilir deneriz.cumartesıde olur.bız readekı cartıng pıstıne gıdıoruz hep 9bucuk 10 gıbı orda oluorz kesın.sızde gelın olmazsa oraya.
Printable View
olabilir deneriz.cumartesıde olur.bız readekı cartıng pıstıne gıdıoruz hep 9bucuk 10 gıbı orda oluorz kesın.sızde gelın olmazsa oraya.
öyle deme onur burda bı arkadasın vtı ında 20ytl lık fıltre var benımkınden daha gurultulu:D
herşey şöföre baglı;) elinize sağlık..
o ne demek yanı?
ne demesimi var işte herşey ortada sen geçiyon o geçiyor biri 136 bg biri 167 bg yigidi öldür hakkını yeme şöförlügede hak ver;)
zc 136 beygir degil bu arada :)
fark edermi isterse 2 araçta 167 bg olusun;);)
si iyi yürümüş ama ks vtec çok daha iyi olacak eminim...kameri bilen bilir...nekadar iyi bir şoför olduğunu bir çok videosunda görebilirsin...yiğidi öldür hakkını yeme derken sen aynı şeyi yapıyorsun...konunun başını okursan kamerin bu kadar iyi giden stock bi si görmedim demesi söylediğin sözün haksızlığını ortaya çıkarıyor zaten....
dogrudur kardeş ben kameride tanıyorum metin01 kardeşiyim rahat olun;)
senınle tanıstıgımı hatırlamıorum.neyse araçlar bızım gene denerız.gecılsemde sorun dııl geçen abım kardeşim gıbı bırı zaten
seninle tanıştım paça olayı olmuştu yer bulamadık felan filan :) belki hatırlamıyorsundur.. zaten şuanda izmirdeyim neyse size kolay gelsin..
Çorbacı günü olabilir :D iyi su içerim :D kamer,metin,fırat varsa gelen yarın bi arabaları yıkayalım sonra karting , metinin araba şimdi daha iyi oldu borular değişti belki tekrar deneriz kartinge binen gaza gelio zaten :)
yok olm şimdi geçer meçer madara oluruz :D:D:D
yaparız abi.feci kirli şuan zaten:)