Sunuda belirteyim dbn de 100 200 alirken dbn ye gore 200 benim kadranimin 226 sina denk geliodu mecburen 5 e atip sure aliyoduk kisacasi bu 106 bu denemelere gore dbn 100 200 alamaz cunku 200 yapamadan kesiciye girio videoya gore ;)
Printable View
Sunuda belirteyim dbn de 100 200 alirken dbn ye gore 200 benim kadranimin 226 sina denk geliodu mecburen 5 e atip sure aliyoduk kisacasi bu 106 bu denemelere gore dbn 100 200 alamaz cunku 200 yapamadan kesiciye girio videoya gore ;)
Masallah her iki aracada, Okan Tüfek sana bi kamera sart :)
abiler kusura bakmayında bi kaç ss koymak istiyorum ( iki tarafıda tanımam bi bağım yok hiç biriyle) deneme yapılır geçersin geçilirsin ama bence deneme yaptığın insanın arkasındanda böyle konuşmazsın facede reklam peşinde falan yazmıssınız 106 sahibine ama reklamı siz yaptınız faceden 2-3 gündür
http://i1173.photobucket.com/albums/...psffbd2f1d.jpg
http://i1173.photobucket.com/albums/...psf034f0e5.jpg
http://i1173.photobucket.com/albums/...psf80c0e6b.jpg
Okanin face de ne yaptığını bilmiorum çünkü beni silmiş engellemis çünkü karaktersiz ki ne yaptığını gormeyeyim die ama o yazdıklarını burda herkezin içi de söylüyorum hesabını verecek o anca klavye başında delikanlı aynı arabasının markası gibi ama o lafları yedircem ona bunuda iyi bilsin
arkadasınız banlandıgı ıcın sıze cevap veremez. haberınız olsun
Ahmet
maşallah araçlara fakat çok fazla hırslısınız el hareketleri fln hiç gerek yok böğle şeylere bence
106 çok güzel gidiyor.Megane çok fazla uğraşılmamış bir araba bence dahada geliştirecektir.
106 denemelerin birinde megane öne çıkarken debriyajamı basıyor ne oluyor orda?
Yaw onur hala birbirinize giriyosunuz.
Okan'i tanidigin halde sinir yapiosun hala.kizdigi zaman bole seyler yapabiliyor icinde bi kotuluk yok sende cok iyi biliosun.yapmayin alah askina yuz yuze bakcaksinz yarin oburgun.
Sende justukfor musun nesin burda ortami yumusatmaya calisiorm sacma sapan cocugun biri gelmis ortaligi karistirmaya calisiyor.yok mu senin isin gucun.
Sana burda madalya takmazlar guzel kardesim
madalya isteyen yok arkadaşınız yanlışını kapatmaya çalışırken sizde yanlış yapıyosunuz farkında değilsiniz . benim ortalığı karıştırmak gibi bi niyetim yok iki tarafıda tanımam
Megane nin her denemesi olay
Renk geliyor foruma heyecan veriyor
o değilde gırtlak yüklü dediği araçda pt52 li :) zaten gırtlağının takılı halde ne kadar geçtiğinide gördük:D
Junkofmusun nesin aciklamami yaptim daha fazla uzatmayin 106 sahibi onur f7r beni hic gecemedi deyipp durdu kac gundur videoyu atmamak icin bahane buldu bende bu yuzden bazi yerlere sirf videoyu yayinlasin diye 5 10 boy gectim bile yazdim ki farkli gecmedigimi gostersin videoyu koymak zorunda kalsin diye yoksa ben zztn herkese onde oldugum video koyulmamis gerekeni yazin dedim sonuc olarak onde oldugum denemeyide bu sayede koydurduk keske bole sacma seylere gerek kalmadan insan gibi kndi isine gelen kisimlari kesip heryere f7rr i gectim o bana kafa bile cikaramiyor demeden reklam pesinde olmadan adam gibi videonun hepsini yayinlasaydi.. halada gulerek izliyorum yorumlarini bazi yandaslarida f7r hala one cikamamis dio selcuk gibi mesela 106 hep gecmismis izlemeden yorum yapiolar yada giciklgina yapiolar anlamadim neyse yeterince aciklayici oldu sanirim bidahada bu onurla denemiyorum kamerasizda kimseyle denemicem herkese keyifli forumlar
junkof? :DDDDDDDDDDDDDDDDd ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum iyi günler :D
Ben bu f7r lı arkadaşı anlamıyorum hep facesinden birileri geçtim diyo teche tam tersi oluyo kimseyi geçebildimi acaba bu arada maşallah red 106 ya ses cok güzel
Şu çocuğun girdiği konudan hayır gelmiyor :D