Okan nerde
Printable View
Okan nerde
Ya şu f7r neden eksikleri tam giderip denemiyor anlamıyorum. Bi header eksik, bir egzoz boruları dar,bir şanzuman uzun.Hep eksiklerle denemeye gidiyor. Herşeyi ideal şekilde çıksa ne kendisinin ne de milletin kafası ağrıyacak :) Duramıyor galiba gazlamdan :D
bu zevkli video için her iki aracada teşekkürler...bence f7r 4te-225 degilde 5te-225 yapacagı bir şanzıman bulsa çok farklı şeyler olur gibi...red106 da maşallah.
Bence eksiklerle denemek bi yandan guzel de olabilir. Mesela egzoz degisince farki anlayabilir bu sekilde yada kisa orana gecince yine ayni sekilde. Ama benim gozlemledigim sikinti su ki aracinizda eksik varken alayina gider en hizlisina ilceler direkler diyerek yola cikip sonra kamera soyle siz boyle arabam oyle deyince bambaska oluyor insanlarin gozundeki sekil. Madem eksikler var sadece deneyenlere tesekkur edersiniz , gelistiricem aracimi dersiniz ne guzel insan der herkes tebrik eder. Hic alakasi olmayan insan bile facebookaki yorumlari yaxilari gorunce urperiyor 😊
masallah araclara vıdeoda 2.48 de audıye el kadırıyorsunuz orda ıyı guldum 106 ya masallah
okan bey facede twıtırda yazdıklarını burayada yazması lazım :)
her iki aracada maşallah. 106 ya ayrıca maşallah
Onur'um maşallah RED e emeklerinin karşılığını almışsın :icon_tup:
Okan'ın facedeki yorumu ise talihsiz bir açıklama olmuş..
her iki aracada maşallah kimse kimseyi eze eze geçememiş.. 106 nın en büyük avantajı hafif olması.. megane kısa takılsa inanıyorum daha ii olacak gibi.. meganında maşallahı var ii yürümüş..
şu şanzuman olayını bi anlayamadım. ss de orjinal ayna mahruti takıldı. bu orjinal değerlerle 4.vites 225 nasıl görüyor yahu bende aynı şanzumanı kullanıyorum 8bin dönüyorum. düşününce bu adam 10bin falan dönmesi lazım 225 görmesi için:D
Arkadaslar ben okan arkadasin uyelikten 2 3 cumle yazmak icin girdim fazlada uzatmicam.
Benim tek derdim red 106 ile denemelerin sadece red in onde olduklarinin kesilerek burda her denemede onde gidiyormus gibi kendini reklam etmesiydi bu nedenle herseferinde kesmeden koy videolari arkamda bitirdiginde var dedim ama inatla koymadi o gecildigi videoyu. Smdi kesilmeden koyuldugu icin artik sorun kalmadı gerisine izleyenler karar verir herkes isinee geleni deilde adam gibi butun denemeleri koysa zaten hic bir sorun cikmayacakti burdanda yaziyorum alt devirde deneme yaptigim son 106 idi bu herkese iyi forumlar..
onur kanka dikiz aynasının ısıgı gözüne vuruyor ya koptum yav :D :D birde o bakıslar :D hahaha
İllaki sapma hed arabada war.106 225 te bitiyormus o ara megane da 5 e atiyor.
Ben bi link paylasayim akilda soru isaretleri kalmasin http://youtu.be/QpEqo9yzPKs
http://youtu.be/QpEqo9yzPKs