harbiden yazmamakla iyi ediyomuşsun yazıpta rengini belli etme bari
video kestiniz biçtiniz dedik evet çünkü kesildi ve bu video gizlendi nedenmi hem debriyaj olayınız çıkmasın diye hemde geçildiği çıkmasın ortaya diye hala kimin önde olduğunu göremediğiniz debriyaj olayı olan videoda net kimin önde olduğu görüldü zaten burda 106 önde diyen adam gitsin gözlük alsın bide yarım boy önümde başlıyor :)
dediğin gibi burdada öne çıkamıyorum ben zaten hep gerideyim fanatiklik yapında bu kadarda körü körüne yapmayın be kardeşim al sana video burda red mi ss mi önde ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=433762726768395
şok şok şok 3 saniyede 5. vites bitiren yılan gibi 106 :D alın size reklam :D
sen kendin dedin specler aynı biliyorum diye bende ona istinaden red in fazlası var dedim şimdi ortada bi şey yokkken bahane gibi söylediğimizi uydurman renginin başka bir açısı maşallah
kalkıp bide utanmadan erken bastın tünel yaptın bahaneleri başladı üstteki videoda erken bastın rüzgar yaptın diyen adamın rollden anlayıp anlamadğından şüphe ederim ben olmayan şeyi uydurmakta üstünüze yok debriyaja gelincede
bir debriyaj yapmış çokmu deniyor yahu yuh artık oha ne diyimki ben bu cümlene senin adamı nüfusunada alsaydın kemalcim :)
Tarafsız olan insanlar gerekli şeyleri yazmışlar zaten siz kendinizi kandırmaya devam edin red hep öndeymişte ss hiç kafa bile çıkaramamışta he cnm he görünen köy kılavuz istemio açıklama yapmanıza gerek yok bırakın videoyu izleyenler olan bitene karar versin :icon_tup: