Kisa yokki ole 106 lar gibi deil bu araba farkli arac yapmanin yapilmayani yapmanin zorluklarina en ufak ornek iste.. arastirmama gore mgane 1 1.6 8v lereen cikan sanziman kisa ama denenmis cok dayaniksiz hemen kiiriliio
Printable View
Kisa yokki ole 106 lar gibi deil bu araba farkli arac yapmanin yapilmayani yapmanin zorluklarina en ufak ornek iste.. arastirmama gore mgane 1 1.6 8v lereen cikan sanziman kisa ama denenmis cok dayaniksiz hemen kiiriliio
vallaha cok enteresan 106 geçmiş hala ben sadece ng ye geçildim diyor video var ama neyse biz yannış görüyoruz heralde.geçen gün bizde böyle rolling yaptık tek video atmışlar araç sahibi değilde geri kalan herkes cok iyi süper maşallah falan yazmış:)bizim araba sarıyor adam video yu izlerken kaptırmiş kendini diyer araba için sarıyor gitmiyoo diyor millette alkışlıyor:)video var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.daha önce tartımamıza rağmen meganı yine tebrik ediyorum süper gidiyor,106 ya diycek zaten bişi yok mermi.iki aracada maşallah
Sirf bu muhabetler yuzunden sadece 106 denemelrinde onde oldugum denemeleri birlestirip koycam smdiden soyluyim sonra neden boyle bisi yaptin die kimse soylenmesin sebep bu arkadaslardir
4.48 deki olay harbi komedi yani ne gerek var..
surekli sikayet geliyor, birbirinizin nickinden yazmayin, hepiniz atilacaksiniz forumdan sonunda
bende 4:48'e takıldım,shıft lıght yanmadan araç kesiciye giriyor :D
Okan dedin ki 15 kere denedik nerde denedik 15 kere bide 4_ 5 kere deneme yaptık sen hala beni geçtiğini idda ediyorsun hayal dünyasında yaşama sen beni geçtiysen ben sana vilayet geçtim ben seni kendi devrimde ayirdim kaç boy sen neden beni kendi devrinde gecemedin ilk önce bunu kabullen gecemedin hem ii bak hep erken basiosun ve tünel yapiosun bunlar bariz belli çirkef lige gerek yok ben sana zaten karşı karşıya geldigimizde yapacağımı biliyorum merak etme bu yalan konuşmalarının ve sağda solda yazdığın o yazıların hesabını vereceksin bunu bil
Sen istanbula mecbur geleceksin ve o zaman nedemek istedigimi çok ii anlican
Aciklama bekliyor bukadar insan gecildgin denemede neden debriyaja basip kesiciye girdim ayagina yatiosun bunu acikla zaten pek aciklancak bisi yokta hala cvp veremiosun senle denicek insana yazik herkes gordu yaptigini hadi sana eyvallah
Istanbula geldiğinde görüşürüz
onun cevabını verince ne istiycen?yakıt analizimi..adam debriyaj yapmış evet seni geçtiği gerceğini değiştiricekmi bu
Talih kardes sen bi sus artik ya.. adam benim sozde yakin arkadasim ayni garajda konusmusuz muhabet etmisiz adam bana bole oldugumuz halde bu sekilde cakallik pesinde kosuyosa baskasina nabar soyleememe gerek yok neyse aciklik getiremicene gore bu gece onun icin bi video yapacam ztn
bu site herkese açık küfür etmem bişi satmam yalan konuşmam..istediğim konuya yazarım.nerde susacağımı sana sormam.zaten gördüğümü yazıyorum hoşuna gitmiyorsa cevaplamassın olur biter.sitede tanınan biri yazınca R biz doğruyu yazınca sus.ben konuya yazarım gördüğümü sende karışamassın.hee bidaha yazmam zaten ikidir okuyorum konuları herkes yazmış zaten nasıl birisi olduğunu.nasıl biri olduğunu bana sorucan şimdi gerek yok konularını oku tanıyanlar yazmış ben bişi dememiyoum.hadi çarşın pazar olsun
Anlamadigim shift light yanmadan kesiciye girdi diyosunuz, bu araba debriyaja basinca gaz verirken shift lightin yandigi devire gelmiyormu ? Esmi geciyor o kismi ? Araba bostaykende yakar shift lighti ?