User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
188 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: magic!s red 106 & ssf7r

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_NLS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar güzel deneme iste ne gerek var tartışmaya

106 ınn 5 kısa olmamış mı sizce.dikkat ettim 106 kesiciye girdiği anda megane 5 e atıyor.
    Megane'ın da masallahı var aklımın ucundan geçmedi böle yürüyeceği

Kazasız belasız.
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan zaten bizim cocuk onu hergun tebrik ediyorum kendi cabalariyla imkanlariyla bsyler yapmaya calisio cok iyi yerlere geldi
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyifli bi deneme olmus
    Masallah deneyen araclara
    Alıntı Vlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Araçlara F7R'ı iyi yapmışsın okan
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah 2 aracada güzel deneme olmuş
    Alıntı denizcan.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah okan o sanzimanla o agirlikla bole gitmen buyuk basari.
    Mantikli dusununce 2 125 falan cok uzun 70 te bassan bile alt kaliyosun
    Geriye kalan seyleride tamamladiginda tadindan yenmez.
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. denemede 106 çok az geç bastıgı halde 5 sonu 1 boy onde
    2. denemede altta basılıyo galıba f7r bırakana kadar 3 boy cıvarı 106 onde
    3. deneme ters açı
    4. deneme aynı anda basılmış 106 yarım boy geride iken bırakmış
    5. deneme f7r çok az erken basmış yarım boy önde 5i bitirmiş.

İki aracada maaşallah.

Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaşAllah araçlara. 2 aracta da cıddı emekler var. Sonlara dogru hacmin faydasını gozukuyor. yinede megane nın boyle gitmesı çok guzel ve basarılı
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu zevkli video için her iki aracada teşekkürler...bence f7r 4te-225 degilde 5te-225 yapacagı bir şanzıman bulsa çok farklı şeyler olur gibi...
    Alıntı iskbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her iki aracada maşallah kimse kimseyi eze eze geçememiş.. 106 nın en büyük avantajı hafif olması.. megane kısa takılsa inanıyorum daha ii olacak gibi.. meganında maşallahı var ii yürümüş..
    Alıntı OnurCelik39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah her iki aracada, Okan Tüfek sana bi kamera sart
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane nin her denemesi olay
    Renk geliyor foruma heyecan veriyor
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denemeler gayet keyifli olmuş, iki aracada maşallah kesenize bereket arkadaşlar.
    Tarafsız yazan tüm arkadaşlara teşekkürler cümleten kazasız belasız inş

Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara fakat çok fazla hırslısınız el hareketleri fln hiç gerek yok böğle şeylere bence
    106 çok güzel gidiyor.Megane çok fazla uğraşılmamış bir araba bence dahada geliştirecektir.
    106 denemelerin birinde megane öne çıkarken debriyajamı basıyor ne oluyor orda?
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maaşallah araçlara. Fakat dikkatimi birşey çekti. Video da 4.40 lı dk larda yapılan denemede F7R öne çıkıyor bi kapı kadar 106 kesiciye giriyor. 5. vitese attığı andan kesiciye giriş anı 3 saniye sürüyor ve videodaki farklı denemelerde 5. viteste 5-6 sn belki daha fazla kesiciye girmeden gittiği denemeler mevcut. O an bir sıkıntımı oldu araçta?
    ikiniz o noktayı çok iyi yakalamış denemede bende farkettim zaten arkama düşüyor tam gitmeye başlıcam daha 5 e bile atmadım adam dıdıdıdı yaptı bıraktı redline ışığı yanmadan kesiciye girmeyeceğine göre bildiğin geride kaldığı için fark dahada açılmasın diye debriyaja basıp kesiciye girdim araba bitti ayağı yapıo diğer denemelerde redline ışığı 5. viteste boru gibi yanıyorhatta yandıktan sonra 2-3 saniye daha gidiyor ama hala kesici sesi gelmiyor nedense o denemede ışık bile yanmadan kesiciye giriyor 106 bide utanmadan kesiciye kadar bastım demezmi bu herşeyi çok bilen kişiler varya bunlarıda bilsinler işte bunu yapan bir insanın video konusunda işine geleni kalkıp koyması hiçte anormal değil zaten tahminde ettiğim bir olaydı

son olarak RED ve ROL plaka 106 ları videolardanda görüldüğü üzere alt devirde kalmadığım sürece GEÇTİM ve her zaman 5000 devirden sonra basarsam yine geçerim bu açık ve net geçemediğim ve beni kendi devrimde bile TR de net bir şekilde geçen tek 106 var oda stroker 1.8 NG 106 onunda yürüdüğü araçlar belli zaten ama yinede aracı hızlandırmaya devam edicem. Bu arada denediğim 106 lar en hızlı 106 lar araç markasına bakıp kimse aldanmasın isteyen typer s2000 varsa gelsin yürüyelim yada bu 106 larla yürüsün giderlerimiz daha açık ortaya çıkacaktır ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu şanzuman olayını bi anlayamadım. ss de orjinal ayna mahruti takıldı. bu orjinal değerlerle 4.vites 225 nasıl görüyor yahu bende aynı şanzumanı kullanıyorum 8bin dönüyorum. düşününce bu adam 10bin falan dönmesi lazım 225 görmesi için
    okanın kadranında büyük sapma var. o nedenle öle gözüküyordur. eğer kadrana göre kıstas alıyorlarsa. o yüzden 100-200'ü 8sn di

her iki aracada maşallah. deneme ve okan hakkında yorum yapmıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okanın kadranında büyük sapma var. o nedenle öle gözüküyordur. eğer kadrana göre kıstas alıyorlarsa. o yüzden 100-200'ü 8sn di

her iki aracada maşallah. deneme ve okan hakkında yorum yapmıcam
    benim kadranımın sapma nedeni tamamen 16 janttan 15 e düşürmemden dolayı
    onun haricinde kadranımda bir hata yok bu yüzden şanzımanın bittiği km hızlarda bir hata olasılığıda yok f7r şanzımanı 4. viteste 8200 devirde her zaman 225 yapar

Kadranda 225 iken dbn zaten 200 civarı gösteriyor o yüzden videolara göre 106 200 bile görmeden denemeleri bırakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EFL_39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kadranımın sapma nedeni tamamen 16 janttan 15 e düşürmemden dolayı
    onun haricinde kadranımda bir hata yok bu yüzden şanzımanın bittiği km hızlarda bir hata olasılığıda yok f7r şanzımanı 4. viteste 8000 devirde her zaman 225 yapar

Kadranda 225 iken dbn zaten 200 civarı gösteriyor o yüzden videolara göre 106 200 bile görmeden denemeleri bırakıyor
    şimdi ben objektif bir göz olarak söliyim 106 deneme bırakmıyor. shiftlight yanana kadar basıyor.

tek denemede. senin kapına düştüğü denemede debriyaj yapıp kesiciye sokuyor. bunu da kimse yalanlamasın bariz belli.

ama okan'cım seninde bu kadar insan tarafından neden eleştirildiğini, neden bu kadar banlandığını, istenmediğini, bir kez olsun düşünür müsün?

kadran muhabbetine gelince. ben 106'nın şuan nasıl ayna mahruti kullandığını bilmiyorum. kısa 5. vites kullandığı bir kesin. ama deneme bırakıyor diye yaftalama da yapma.

senin kadranınla ilgili de, 100-200'üm 8sn diye her yerde hava attığın ve buna açıkçası inanmadığım için kadranında büyük sapma olduğunu defalarca söledim. şuan kaç jant kullandığını, sapma olup olmadığını bilmiyorum. Kemal'de vites oranlarını söleyince 3 aşağı 5 yukarı hala sapma olduğu aşikar gibi gözüktü ve yazdım.

takarsın dbn'yi açarsın kadranını aynı anda çekersin videoya olur biter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi ben objektif bir göz olarak söliyim 106 deneme bırakmıyor. shiftlight yanana kadar basıyor.

tek denemede. senin kapına düştüğü denemede debriyaj yapıp kesiciye sokuyor. bunu da kimse yalanlamasın bariz belli.

ama okan'cım seninde bu kadar insan tarafından neden eleştirildiğini, neden bu kadar banlandığını, istenmediğini, bir kez olsun düşünür müsün?

kadran muhabbetine gelince. ben 106'nın şuan nasıl ayna mahruti kullandığını bilmiyorum. kısa 5. vites kullandığı bir kesin. ama deneme bırakıyor diye yaftalama da yapma.

senin kadranınla ilgili de, 100-200'üm 8sn diye her yerde hava attığın ve buna açıkçası inanmadığım için kadranında büyük sapma olduğunu defalarca söledim. şuan kaç jant kullandığını, sapma olup olmadığını bilmiyorum. Kemal'de vites oranlarını söleyince 3 aşağı 5 yukarı hala sapma olduğu aşikar gibi gözüktü ve yazdım.

takarsın dbn'yi açarsın kadranını aynı anda çekersin videoya olur biter
    biz bu dediklerini yapalı aylar oldu be cnm
    söylüyorum işte dbn ile kadran farkını ha zaten hiç bir kadran dbn ile aynı değildir illaki sapma olur ama bendeki sapma tamamen jant farkından kaynaklı ve 100-200 bile ölçerken biz lastik sapmasını hesaplayıp 225 e kadar basıp öyle ölçüyorduk eski konuya bakarsan kadranda kaça kadar bastığımı görürsün anlarsın o hesap kitap işlerini geçeli çok oldu yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz bu dediklerini yapalı aylar oldu be cnm
    söylüyorum işte dbn ile kadran farkını ha zaten hiç bir kadran dbn ile aynı değildir illaki sapma olur ama bendeki sapma tamamen jant farkından kaynaklı ve 100-200 bile ölçerken biz lastik sapmasını hesaplayıp 225 e kadar basıp öyle ölçüyorduk eski konuya bakarsan kadranda kaça kadar bastığımı görürsün anlarsın o hesap kitap işlerini geçeli çok oldu yani
    tamam be okancım kingsin

biz lastik ve jant ebatıyla oynayınca kadran saptığını bilmiyorduk çok sağol allah razı olsun

yazdıklarımdan kafana göre 1-2 yeri alıp cevap yazıyorsun. o yüzden 100-200 8sn diye rüzgar çektin dbn ile ölçünce 11 saniye çıktı dimi tartışma işte kabul et. bazı yerlerde kabul etmeyi bil. bunu öğrendiğin gün insanlar seni sevecek toplum içine dahil olacaksın o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam be okancım kingsin

biz lastik ve jant ebatıyla oynayınca kadran saptığını bilmiyorduk çok sağol allah razı olsun

yazdıklarımdan kafana göre 1-2 yeri alıp cevap yazıyorsun. o yüzden 100-200 8sn diye rüzgar çektin dbn ile ölçünce 11 saniye çıktı dimi tartışma işte kabul et. bazı yerlerde kabul etmeyi bil. bunu öğrendiğin gün insanlar seni sevecek toplum içine dahil olacaksın o zaman
    beni seven seviyor be cnm sen kafanı yorma 100-200 8 saniye yazdığım konuyuda baştan sonra bir tekrar oku.. sen ordaki sapmayı algılayana kadar biz yüzdesini hesaplayıp 225 e kadar boşuna basmadık zaten neden bastığımızıda konuda açıkladık uyuyorsun

Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler..
    Şanzıman Orjinal
    Hız okuyucusu şanzıman üzerinde orjinal 16" jant şuan üzerindekiler 15"
    Uydudan okunan hız 200 olduğunda kadran 220 gibi bişeye denk geliyor.
    Ama sıfır BMW de bile 200 lerde 10-15kmh sapma olduğunu bildiğim için pek takmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zaten önde olduğu videoları kesip buraya koyması diğer denemeleri ve özzellikle bu videoyu koymamasının başka bir nedenide burdaki insanların bu yaptığı çirkefliği anlamasından korkmasıydı bundanda eminim neyse herşey bariz ve net belli biz daha fazla üstüne gitmeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten önde olduğu videoları kesip buraya koyması diğer denemeleri ve özzellikle bu videoyu koymamasının başka bir nedenide burdaki insanların bu yaptığı çirkefliği anlamasından korkmasıydı bundanda eminim neyse herşey bariz ve net belli biz daha fazla üstüne gitmeyelim
    o cümleyide objektif olduğumu anla diye yazdım.

sen sanırım bu videoyu isterken, benim geçtiğim denemeler var kesip kendi geçtiklerinizi koyuyorsunuz falan dedin. doğru mudur? 106 kendi devrinde oturunca seni geçmiş net bir şekilde. ama senin devrinde oturunca bana kalırsa kafa burun gidiyorsunuz. bu benim objektif görüşümdür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o cümleyide objektif olduğumu anla diye yazdım.

sen sanırım bu videoyu isterken, benim geçtiğim denemeler var kesip kendi geçtiklerinizi koyuyorsunuz falan dedin. doğru mudur? 106 kendi devrinde oturunca seni geçmiş net bir şekilde. ama senin devrinde oturunca bana kalırsa kafa burun gidiyorsunuz. bu benim objektif görüşümdür.
    106 nın kendi devri diye birşey yok benim bastırdığım nokta zaten normal basılan nokta benle deneyenler artık benim aracı ezberlediği için devirimi iyice gebertiyorlar
    zaten vites attığımız noktalara iyi bakarsan ben böyle bir şanzıman oranlı bir araca bir alt vitesten basmam lazım çünkü adam 4 e atarken ben 3 e atıyorum o 5 e atıyor ben 4 e yeni atmış oluyorum sencede ilk basma anında altta kalmam doğal değilmi bu oranlarla denemeye başladığımız noktalarda özellikle 106 larla denerken nedense hep 3000-4000 devir arasında basıyorum onlarda 6000-7000 falan oluyor gel istersen tutunabiliosan sen tutun o devirden basınca itb li yüklü bir 106 ya megane gibi kilolu bir araçla

o geçme geçilme senin görüşün bişi diyemem arka çamurluğumda almış başımı gidiyorken debriyaja basıp kesiciye girmiş ayağı yapan bir arabada benle nasıl kafa burun olabilir oda ayrı tartışılır tabi herneyse objektif bakış açın içinde eyw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o senin görüşün bişi diyemem arka çamurluğumda almış başımı gidiyorken debriyaja basıp kesiciye girmiş ayağı yapan bir arabada benle nasıl kafa burun olabilir oda ayrı tartışılır tabi herneyse objektif bakış açın içinde eyw
    almış başını gidiyorken? ben öle birşey göremedim kusura bakma. istersen videoyu izleyen 100 kişiye soralım.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @depresif

Sen serdar'misin ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @depresif

Sen serdar'misin ?
    evet daha öncede sordun güven

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet daha öncede sordun güven
    Yoo burda sormadimda ersele sordum arac modeli farkliydi dedim simdi karistirmayim

Zor gelmio mu size okadar yazmak yaa surekli gelip gidiosunuz yuz yuze konusun gorustugunuzde yormayin kendinizi
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @depresif

Sen serdar'misin ?
    başka kim olabilirki edirneden olup burda muhalefet edecek ulan serdar
    yok 100-200 de sapma var yok dbn ölç falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahhahahha
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoo burda sormadimda ersele sordum arac modeli farkliydi dedim simdi karistirmayim

Zor gelmio mu size okadar yazmak yaa surekli gelip gidiosunuz yuz yuze konusun gorustugunuzde yormayin kendinizi

yok 100-200 de sapma var yok dbn ölç falan
    başka kim olacak beni tanımışsınız gençler

bundan sonrasını Okan'ın yüzüne söleycem tamam

ahmet_NLS
    Misafir
    Dun gece merak ediyordum Sanzıman oranlarını yazmıslar.acıkcası baya sasırdım meganeın 2 125 falan saka gibi.
    Oranlara gore 106 2 de megane 3 te basmıs gibi.o kadar araba yapmıssın okan sanzımana bi el atamadın mı ? Oldukca onemli bi nokta bence.
    Bu arada bi kac arkadasın yazdıkarına gore dikkatli izledim evet 4.49 da birden bire kesiciye kalıyor 106 normal degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan o nasıl sanzuman öyle 3 gibi 180-85 gidiyon o zaman sen orcoda 4-5 kullanmazdı buna benzer travegolar war yolcu otobusleri
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)