Tarafsız yazan tüm arkadaşlara teşekkürler cümleten kazasız belasız inş
ikiniz o noktayı çok iyi yakalamış denemede bende farkettim zaten arkama düşüyor tam gitmeye başlıcam daha 5 e bile atmadım adam dıdıdıdı yaptı bıraktı redline ışığı yanmadan kesiciye girmeyeceğine göre bildiğin geride kaldığı için fark dahada açılmasın diye debriyaja basıp kesiciye girdim araba bitti ayağı yapıodiğer denemelerde redline ışığı 5. viteste boru gibi yanıyorhatta yandıktan sonra 2-3 saniye daha gidiyor ama hala kesici sesi gelmiyor nedense o denemede ışık bile yanmadan kesiciye giriyor 106 bide utanmadan kesiciye kadar bastım demezmi
bu herşeyi çok bilen kişiler varya bunlarıda bilsinler işte bunu yapan bir insanın video konusunda işine geleni kalkıp koyması hiçte anormal değil zaten tahminde ettiğim bir olaydı
son olarak RED ve ROL plaka 106 ları videolardanda görüldüğü üzere alt devirde kalmadığım sürece GEÇTİM ve her zaman 5000 devirden sonra basarsam yine geçerim bu açık ve net geçemediğim ve beni kendi devrimde bile TR de net bir şekilde geçen tek 106 var oda stroker 1.8 NG 106 onunda yürüdüğü araçlar belli zaten ama yinede aracı hızlandırmaya devam edicem. Bu arada denediğim 106 lar en hızlı 106 lar araç markasına bakıp kimse aldanmasın isteyen typer s2000 varsa gelsin yürüyelim yada bu 106 larla yürüsün giderlerimiz daha açık ortaya çıkacaktır ..