Maşallah deneyen araçlara ...
Şimdi bu M3 (hem de 286 lık sanırım ) sadece sökerek 100-200 10 sn civarlarında mı koşuyor !? Bana garip geldi biraz.
Maşallah deneyen araçlara ...
Şimdi bu M3 (hem de 286 lık sanırım ) sadece sökerek 100-200 10 sn civarlarında mı koşuyor !? Bana garip geldi biraz.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Eray valla super araban vararabam hizlanmis diye bakicam dedin bastik 4 saniyelik 150 ile gecerken video cekip burayami koydun bi an denerken 106 ile deniyomsandim 190 da frene basiyosun arkadan geliyorum diye... durdurup sordum dimi neden frene bastin geliyorum diye sunroof aciliyo o yuzden dedin ii peki eyvallah baska zaman basariz dedin allahtan arac ici cektim yoksa millet harbiden geciyosun sanicak birazdan eklerim videoyu millet gecerken frene bastigini gorsun erayim gerek yok boyle hareketlere polemik yapma lutfen ayrica dun butun gun maslak ta elinde nos kablosuyla gezdiginide duyduk merak etme bi tane sensorle on boy hizlanmaz m3 bari 220 ye kadar bassaydin m3 180 lik arabamida fren yapiyosun yoksa ustlerde tislama sikntisinimi var
videolar yukleniyo eklerim birazdan
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
daha uzun bir video varsa seyretmek daha zevkli olacaktır![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Sinanin aracla denedim azcok tahmin ederim atmosferik makinalarla neler yapabilecegini. Ben sabah izledigimde yok imkansiz bu arac benim denedigim astra degildir baska bi turbo gsi dir diye dusunmustum. Kafa karistirici bi deneme olmus, yinede tebrikler arac sahiplerine![]()
TeamPASAOGLU
https://youtu.be/aIUGBoi6rQo
Telefondan attim biri duzenlesin video yanlislik varsa
Tm Astra Turbo
Abi uzunda geldiğini söyledim ztn niye böyle şeyler yazıyosun sunroof kopcak sandım bi an senden sonra dbs ilede denedim kaan arabayı kontrol etti nos varmı yokmu o söylesin![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
you tube olanı var, olmayanı var ,faceden yüklesenizde görsek.Gerçi ben dün yakından seyrettim ama olsun bir bakalım.
Erayim dun bana soyledinde, konu acarken 4 sn lik gecis videosuyla konu aciyosun o zaman konu acarken altinada yazican 180 de frene bastim yoksa gecer diye ben video yukledikten sonra soyluyosun ilk basta yazicaksin kimse yanlis anlamasin yap oraya aciklamani bende guzel guzel yorum yapiyim ama boyle konu acarsan bende hakli olraka oyle cvp veriirm dimi sanada olsa sende ayni tepkiyi verirsin![]()
Tm Astra Turbo
Yav adımız cıkmıs 9 a inmez 8 e zaten gsi la denedim atasehire geldim resmen teknik kontrolden geçtim anasını satimyapma mami aaaabi bak videolar bölümünde noslu m3 var m6 geçiyo kızdırmayın beni 8 yaparım 7 yaparım
![]()
Dr. Ecu
iki aracada maşallah astra yıda m3 üde cok beğendim nazar değmesin![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Araç içi çekim ilk sayfaya eklenmiştir
Dr. Ecu
videolar güzel![]()
ayrıca oh be kavgasız gurultusuz makara kukara dolu bi rolling sonrası yorumlar..
deneyenlere teşekkürlerdaha iyi videolar bekleriz
)
masallah eray m3 fena hızlanmıs harbi eskıye gore sankı noslu yanı o kadar hızlanmıs nos basıyorsun demıyorum heeyalnıs anlasılmasın bu arada tm'de ciddi hızlanmıs ayrıca o kaputla sunroofa demır kaynak tavan yap bişey yap yahu araba yuruyecek engel oluyor dünkı denemede eyup kardeşimizde wardı arabası masallah super o video yokmu acaba
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)