maşallah araçlara F7R bir başkasın
Printable View
maşallah araçlara F7R bir başkasın
Maşallah Araçlara Az çok belliydi.
Valla helal olsun her iki tarafada o kadar hir gur yazismadan sonra efendi gibi cikip denemissiniz. Acikcasi 106 nin speclerini gordugumde onde olacagini dusunuyordum ama oyle olmamis sanirim. Okan sanada soyle 5. vitesi 240-250 gibi bitecek bi sanziman olsa 10 numara olacak. Cumhur o konuda bisiler yapti sanirim RS e istersen bir gorus.
çok saol abi bu arada bana sadece 5 değil komple kısalması lazım oranlar acayip uzun 2-125 3-175 4-225 5-sonu belli değil 260 ları geçti bi kere top speed denedik daha 7000 devirlerdeydi :)
Cumhur 14/63 koydu bakalım aracının rodajı bitsin gazlamaya başlasın baktım sorunsuz gazlıyor dayıcam bende hemen bi reno 11 den alıp :D
Masallah deneyen araclara,guzel geceydi.
öncelikle iki tarafıda tebrik ederim güzel deneme olmuş.maşallah ss'e şu şanzımanı halledersen olaylar çok değişir :) bunu bir 106 cı olarak soyluyorum :)
şok! şok! şok!
SS F7R- Okan Tüfek Rol sonrası gişelerde Arkasında fiber temizlik bezi ile kameralarımıza yakalandı. :D:D
fakirliğin gözü kör olsun abi napalım.. :D
http://i.hizliresim.com/P30nnQ.jpg
http://i.hizliresim.com/O20VV5.jpg
Ne demek kardeşim her zaman, feda olsun :D:D
güzel deneme olms
Elinize ayaginiza kesenize bereket, okan harbi arabaci adamsin be kardesim :)
Aynen abi kışkırtmayın işte. Koca koca tebrikler deneyenlere. Helal olsun.
Evet beklenen deneme:) masallah iki aracada denemeler cok guzel olmus ozellikle deneme sonrasinda polemiklerin olmamasi harika.f7r 215 -220 araliginda gecmeye basliyor senin vites-km/h oranlarina bakilirsa.oda cok normal zaten 106 nin sanzumani kisa okadar cevirebiliyor.f7r kendini zaten kanitlamis bi arac yapilmayani yaptin okan her zaman tebrik etmisimdir ozellikle yine ediyorum emege saygi:icon_tup: Hikmet abim senide tebrik ederim Kop bence dahada hizlanir ayarla drag tan bir anda roll moduna donuldu cunku.Kazasiz belasiz:)
Okan daha ne garip arabalar yapcan merak ediyorum 2 aracda maşallah :D
Mertserhanözturk sakin ol kadam senin efendiligin herkes tarafindan bilinir bozma cekerim kulaklarini :D