maşallah araçlara F7R bir başkasın
Valla helal olsun her iki tarafada o kadar hir gur yazismadan sonra efendi gibi cikip denemissiniz. Acikcasi 106 nin speclerini gordugumde onde olacagini dusunuyordum ama oyle olmamis sanirim. Okan sanada soyle 5. vitesi 240-250 gibi bitecek bi sanziman olsa 10 numara olacak. Cumhur o konuda bisiler yapti sanirim RS e istersen bir gorus.
çok saol abi bu arada bana sadece 5 değil komple kısalması lazım oranlar acayip uzun 2-125 3-175 4-225 5-sonu belli değil 260 ları geçti bi kere top speed denedik daha 7000 devirlerdeydi
Cumhur 14/63 koydu bakalım aracının rodajı bitsin gazlamaya başlasın baktım sorunsuz gazlıyor dayıcam bende hemen bi reno 11 den alıp![]()
öncelikle iki tarafıda tebrik ederim güzel deneme olmuş.maşallah ss'e şu şanzımanı halledersen olaylar çok değişirbunu bir 106 cı olarak soyluyorum
![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
güzel deneme olms
Aynen abi kışkırtmayın işte. Koca koca tebrikler deneyenlere. Helal olsun.
Evet beklenen denememasallah iki aracada denemeler cok guzel olmus ozellikle deneme sonrasinda polemiklerin olmamasi harika.f7r 215 -220 araliginda gecmeye basliyor senin vites-km/h oranlarina bakilirsa.oda cok normal zaten 106 nin sanzumani kisa okadar cevirebiliyor.f7r kendini zaten kanitlamis bi arac yapilmayani yaptin okan her zaman tebrik etmisimdir ozellikle yine ediyorum emege saygi
Hikmet abim senide tebrik ederim Kop bence dahada hizlanir ayarla drag tan bir anda roll moduna donuldu cunku.Kazasiz belasiz
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Mertserhanözturk sakin ol kadam senin efendiligin herkes tarafindan bilinir bozma cekerim kulaklarini![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)