User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
196 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ss f7r - kop 106 gtİ

Throttle
    Misafir
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet beklenen deneme masallah iki aracada denemeler cok guzel olmus ozellikle deneme sonrasinda polemiklerin olmamasi harika.f7r 215 -220 araliginda gecmeye basliyor senin vites-km/h oranlarina bakilirsa.oda cok normal zaten 106 nin sanzumani kisa okadar cevirebiliyor.f7r kendini zaten kanitlamis bi arac yapilmayani yaptin okan her zaman tebrik etmisimdir ozellikle yine ediyorum emege saygi Hikmet abim senide tebrik ederim Kop bence dahada hizlanir ayarla drag tan bir anda roll moduna donuldu cunku.Kazasiz belasiz
    benim jant lastik oaranı orjinalden dar olduğundan km sayacı %13 civarı hatalı gösteriyor o vites atışları seni yanıltmasın o yüzden aslında biz hiç bir denemede 210 u bile geçmedik ztn dediğim gibi 180-190 lardan sonra açılmaya başlıyorum ama oralarda bıraktı genelde 106 olsun sorun değil zevk aldık sonuçta maşallah 106 da yabana atılcak cinsten bir araç değil dragtaki başarısı da boşa değil belli

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertserhanözturk sakin ol kadam senin efendiligin herkes tarafindan bilinir bozma cekerim kulaklarini
    Sakinim kadam efendiligimi bozmuyorum gayet sakin yazdim
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim jant lastik oaranı orjinalden dar olduğundan km sayacı %13 civarı hatalı gösteriyor o vites atışları seni yanıltmasın o yüzden aslında biz hiç bir denemede 210 u bile geçmedik ztn dediğim gibi 180-190 lardan sonra açılmaya başlıyorum ama oralarda bıraktı genelde 106 olsun sorun değil zevk aldık sonuçta maşallah 106 da yabana atılcak cinsten bir araç değil dragtaki başarısı da boşa değil belli
    Aynen maksat zevk almak bu isi zevkine yapiyoruz yabanci degiliz sonuctakazasiz belasiz tekrardan
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah 2 aracada

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eee yani üst posttada yazmışsn ses etmedim ortalık karıştırma
    Tamam mod

Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 bizim aracimiz,nolucakti haha hihi nasil koyduk falanmi yapicaktik?
    Mesajı yerine gonderdim ben senlik bi durum yok takılma böle seylere kardesim

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_NLS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesajı yerine gonderdim ben senlik bi durum yok takılma böle seylere kardesim
    yok ben takılmam merak edip sordum sadece sıkıntı yok.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara. Emeklere
    208 GTI

RaiTheRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara ağız tadıyla güzel denemeler olmuş, o kadar gürültüden sonra bu denli güzel deneme ve yorumların olması sevindirici.Her iki araç içinde maşallah tekrardan emeğe saygı
    Kaishakunin !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan tebrik ederim kardeşim...Sana aylardır söylüyorum şu kısa ayna mahrutiyi tak,şanzımanın çok uzun diye.Sonunda dinleyeceksin sanırım beni yada ben sana bi maxi megane dogbox'ı vericem
    Nerdeyse her 106'da kısa ve sende kısa takarsan daha da delip geçeceksin emin ol ki..

Bu arada kop'un eski havasından eser yok.Kesinlikle yapılan ayarda sıkıntı var bence. Zaten Ankara'nın rakımında 197 hp çıkaran bir araba izmir'e gelince 183 hp çıkarıyorsa ayrıca tebrik etmek gerekiyor bunu nasıl başardınız diye.
    O araçta Sequential ateşleme ve pt 52 vardı. Wasted&Spark'a ne diye çevrildiki bir kere. Ayrıca piston sıkıştırması da yükseltildi ama bi pt53 takacak kadar olmadı bu yükseltim. Ne gerek vardı.. Ankarada'ki orjinal kop'un çok daha başarılı olcağını düşünüyorum hala...

Throttle
    Misafir
    Alıntı xxozanxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan tebrik ederim kardeşim...Sana aylardır söylüyorum şu kısa ayna mahrutiyi tak,şanzımanın çok uzun diye.Sonunda dinleyeceksin sanırım beni yada ben sana bi maxi megane dogbox'ı vericem
    Nerdeyse her 106'da kısa ve sende kısa takarsan daha da delip geçeceksin emin ol ki..

Bu arada kop'un eski havasından eser yok.Kesinlikle yapılan ayarda sıkıntı var bence. Zaten Ankara'nın rakımında 197 hp çıkaran bir araba izmir'e gelince 183 hp çıkarıyorsa ayrıca tebrik etmek gerekiyor bunu nasıl başardınız diye.
    O araçta Sequential ateşleme ve pt 52 vardı. Wasted&Spark'a ne diye çevrildiki bir kere. Ayrıca piston sıkıştırması da yükseltildi ama bi pt53 takacak kadar olmadı bu yükseltim. Ne gerek vardı.. Ankarada'ki orjinal kop'un çok daha başarılı olcağını düşünüyorum hala...
    valla abi haklısında şak diyede bulup takılmıo biliosun şanzıman işi çok kıl bi iş ama muayene olayından sonra o işe bi yoğunlaşacam
    kop 106 ya gelince benim bildiğim 190hp miş azını çoğunu bilmiyorum ankaradaki halinin üstüne güzel parçalar takılmış ama dediğin gibi birbiriyle uyumuda önemli tabi bana göre şuanda NG 106 dışında istanbuldaki hızlı 106 lardan bi iki tık daha hızlı kop 106 çoğuyla denediğim için tahmin edebiliyorum kop koltuklarıyla döşemeleriyle falan takılı denedi birde istediğim devirdede denedi benle istanbuldakiler teneke gibi gelip alttan bastırıp deniyordu sürekli ve öyle olmasına rağmen sonuçlar onlarlada aynı şekilde oldu hemen hemen denemeler zaten bence kop şuan gayet iyi hafifletirse tehlike olur hızlı 106 lar için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ozan bu aracın yazılımını kım yapıyordu kop'un bilgin warmı okan kardeşim senin içinde sunu dıyım o egzantiriklerle iyi bile gidiyorsun ne kasnak var ne bişey yay sapka olsa egzantirik değişsen aman dıyorum
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan bu aracın yazılımını kım yapıyordu kop'un bilgin warmı okan kardeşim senin içinde sunu dıyım o egzantiriklerle iyi bile gidiyorsun ne kasnak var ne bişey yay sapka olsa egzantirik değişsen aman dıyorum
    aman derken?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten o ayna m.'yi her usta takamaz f7r'a okan.Gerkeçten ince ayar isteyen bir iş,ama yaptırmalısın illaki..

Evet yanlış yazmışım 188 hp çıkarmış izmirde.. Ama o arabaya Ankara setup'ından extra olarak sadece pt53 takıldı ve yanlış bir seçimdi bence.Ayrıca yazdığım gibi ateşleme sistemide yanlış seçim..Alındığında sadece üzerindeki aem 4'e güzel bir ayar yapılsa yeterliydi kop için.Çok yanlış işler yapıldı bence...

valla abi haklısında şak diyede bulup takılmıo biliosun şanzıman işi çok kıl bi iş ama muayene olayından sonra o işe bi yoğunlaşacam
    kop 106 ya gelince benim bildiğim 190hp miş azını çoğunu bilmiyorum ankaradaki halinin üstüne güzel parçalar takılmış ama dediğin gibi birbiriyle uyumuda önemli tabi bana göre şuanda NG 106 dışında istanbuldaki hızlı 106 lardan bi iki tık daha hızlı kop 106 çoğuyla denediğim için tahmin edebiliyorum kop koltuklarıyla döşemeleriyle falan takılı denedi birde istediğim devirdede denedi benle istanbuldakiler teneke gibi gelip alttan bastırıp deniyordu sürekli ve öyle olmasına rağmen sonuçlar onlarlada aynı şekilde oldu hemen hemen denemeler zaten bence kop şuan gayet iyi hafifletirse tehlike olur hızlı 106 lar için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımı kim yaptı izmirde bilmiyorum ama yanlış yapılmış çoğu şey.Bunu herkes görebilir..Orjinal Kop'un Drag'larda ne kadar hızlı olduğunu herkes biliyor

Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan bu aracın yazılımını kım yapıyordu kop'un bilgin warmı

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arabalarınıza keyif için binlerce lira harcayıp, kuralların çoğunu çiğneyip gazladığınız otoyol için verilecek max. 5 tl bu kadar mı zor geliyor merak ettim.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman derken?
    birak pesimi alcak her yorumuma alinti yapiyon olm adam hizli dahada hizli olur laa
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

. ozan. sen. bence yapamadığın araba hakkında konuş senelerdir girmediği garaj kalmadı. bu arada kop izmire geldiğinden cok cok hızlı sizin burda ayır edemediniz denediz 106 tılar aşırı sökük kop takılı. isterseniz birde komple boşaltalım ne oluyo bi bakalım megan iyi gidyo maşallah kop eski hali 196 hp ise bizim buraya geldiğinde 170 hp lik saxo la denedimizde gecemedi. burda o güzel ceneni yorcana senelerdir var edemediğin her garaja arabanı sokup alamadığın sonuçlara bak bi istersen sonra da akıl vercene arkadası tebrik et

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten o ayna m.'yi her usta takamaz f7r'a okan.Gerkeçten ince ayar isteyen bir iş,ama yaptırmalısın illaki..

Evet yanlış yazmışım 188 hp çıkarmış izmirde.. Ama o arabaya Ankara setup'ından extra olarak sadece pt53 takıldı ve yanlış bir seçimdi bence.Ayrıca yazdığım gibi ateşleme sistemide yanlış seçim..Alındığında sadece üzerindeki aem 4'e güzel bir ayar yapılsa yeterliydi kop için.Çok yanlış işler yapıldı bence...
    Hemen nasılda setup olmamış yok eskisi daha iyiydi gibi yorumlar yapılıyor ben daha proje yapılan arabanın rodajı bittikten snra 4\4 lük gazladığını görmedim illaki eksikler çıkıyor bence dün kop komple takılı olmasına rağmen çok güZel yürüdü ha sizin okanın arabasının nasıl gittiğinden haberinz yoksa bişey diyemem ön yargılı olmayalım hemen...
    Kimsenin arabasına, emeğine, parasına *** atmayın
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arabalarınıza keyif için binlerce lira harcayıp, kuralların çoğunu çiğneyip gazladığınız otoyol için verilecek max. 5 tl bu kadar mı zor geliyor merak ettim.
    Onlari izlemek icin yok yere 10-15 tane arac 5 er tl odedi zaten o açıgı buna say bi zahmet
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

OKan zaten burda anlatmak istemiş ama anlamak isteyene.....
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)