bahsettiğin ne drag ne rol gördük ne yürürünü duyduk dediğin ROL , ROL 42 mi? :soru: :beuj:
Printable View
BMW E39 M5 ''440 BHP'' vs PEUGEOT 106 GTI ''200 BHP'' ''rolling'' **GG vs ROL** - YouTube
Bak 70.000 kisi gormus yururunu sen gormediysen senin ayibin yapicak bsy yok ben tartisma ortami cikarmiycak yakin arkadaslarimla yeteri kadar denedim
GG ///M5 vs ROL 106 - YouTube
kırmızı rol siyahtan hızlıymış demekki :icon_tup:
Ozur dileyerek tam ben paylasıcaktım bundan baska var mı diyede yok heralde :)
Bide gecildiğin type r denemesi vardı sanırım :beuj:
Ama olsun cnm senin dyno verin var sen takılma ben gibilere ;)
Maşallah araçlara.
okanı ayrı tebrık etmek gerek yapılmayan işleri yapıp birde bu şekilde herkes boy gösteremez.
en çok merak ettiğimde neden bu adamın her roll konusunda bi sürtüşme çıkıyor ya çekememezlik var yada okan da sorun var bi türlü çözemedim ama yakındır :)
tekrar masallah okan umarım daha iyi olur reno :D
Bunlar junior 106 ları karıstırmıslar anlasılan.
Buda 2. Video tekrar tekrar izleyin baska yok
DF Type-R ROL 106 - YouTube
neler gitmiş olmayan 12 2 wseco mu cıkmayan bilmedimiz ferro sbop mu oZan kablo acarım tesisatta yaparım. allah vergisi marifet denir buna tebrik et. biz cok araştırdık eskilerede sorduk. ama bi sonuç olmadığını. duyduk hayel deyil otobanda rollling yapıyo. bu da bi başarı eksikleri var yok ta demiyoz ağız burun da kıvırmıyoz. megan konusuna gelince. kimsenin malında mülkünde parasın cok şükür gözümüz yok allah daha cok versin madem o kadar maddiyatın var aracını kasgodan perte cıkarıp neden pert ettin ? vay erkek yaa. ha şimdi o olay öyle deyildi neyse böyle insanları tanıyon işte maşallah devam et azim le sıçan betonu deler
2007'de o dediğin kaskocu öyle yaptı yapcak bişi yok .Arka torsiyon pahalı diye.Zaten şimdi hepsi maxi megane yürüyeni oldu sıkıntı yok.Sakladığım birşeyde yok..
Senin nasıl bir hırsız olduğunu herkes biliyor,aracın içinden piston ve diğer parçalarda vardı sen bunları yürüttün.Eline düşen 106'ları nasıl soyup soğana çevirdiğinide izmir biliyor.
Milletin parasında gözün oldugunuda biliyoruz.Çekememezlik yapıp 2008'de benim arabamı boydan boya çizdiğinide..Haddini aşma Ceyhun.
maşallah hikmet zımba gibi olmuş dahada iyi olur inşallah .. Millet heralde okanın arabasının nasıl gittiğini bilmiyor hemen *** atmaya çalışmışlar sanada maşallah okan yine karışmış çarşı pazar :D :D
eyw dostum saolasın aracımda hala senin itb var biliosun aracı nerden neliklerle bu hale getirdiğimi düşün işte senin 205 te küçük gelio diye kullanmadığın itb yi ben aldım ve o itb hala üstünde ufak mufak tok tutuo yani kimse zannetmesinki f7r üzerindeki parçalar taklabilecek en hard en pahalı parçalar :) aslında en softları bile denebilir şuanki haline parçanın hardından daha çok birbiriyle uyumu her zaman daha önemli oldu benim için :)
Çekememezlik konusuna gelince ben başarı göstereni tebrik ederim ama karşımdakindende onu beklerim ha bu noktada bi sıkıntı oluyorsa bir artniyet seziyorsam hertürlüde tartışırım kendimi ispatlarım hakkımı ararım kim olursa olsun harcadığım emeği iki yalan dolan lafa yedirmem :icon_tup:
Neyse arkadaşlar konu amacı dışına çıkmasın yeterince saptırmaya çalışılıyor zaten denememizi yaptık zevk aldık videomuzu koyduk ve araçlarımızı hızlandırmaya devam ediyoruz. Ha varsa denemek isteyen zaten SS te KOP ta trakyada her zaman gelirler deneriz ederiz muhabetimizi yaparız başka şeylere gerek yok ;)
KOP un eski halleri ile yeni hallerinide konuda karıştırmasak daha iyi çünkü kimse eskiden denediği araçla şuan deneyipte ne olduğunu görmedi yorum yapmak yanlış olur fikir yürütülür ama kesin bişi konuşmak yersiz bana göre şuan 1.6 hacimle yürüyebileceğinin en üstünü yürüyor KOP ufak tefek ayarınıda yaparsa tabikide dahada hızlanacaktır.
Ozan abi sendende izmirdeki ustamızdanda rica ediyorum dağılmasın konu denememizi yaptık ne güzel muhabet gidiyor işte boşverin eskiyi yeniyi hepimiz bu işler için uğraşıyoruz yüzyüze bakıcaz edecez boşverin :) hatta yaza izmire gelicem bütün izmir rollcü arkadaşlarla tanışıp muhabet etmek isterim gelince bende izmir bucalıyım aslen zaten :)