106da gecse f7r da gecse aynı olurdu..... bız her zaman beraberız sıkıntı yok ;)
trakya tayfası olarak sorun olmazzzz
Printable View
Ne halısından ne tabanından bahsedion ya benim taban halımmı sökükmüş ben koltuk stepne harici araçtan iğne sökmedim be sen neyin kafasındasın bilip bilmeden sallayıp duruyosun ha siz söküonuz o doğruda herkes sizmi ? Kendi elinde aracın içini video çektin git iyi bak bakalım koltuk stepneden başka ne sökükmüş arabada ?
Selçuk bi adam gibi tebrik et bikerede yaw emeğe saygın olsun sizden hızlısını görünce şu saldırma huyundan vazgeç niyeyse her konuda bir sen muhalefetsin nereye yazsak illa birşeyler yazacan rahat duramıyon çünkü hazmedemiosun gerçekleri..
Bi kere şunu kafana sok benim aracım 2 de 50 den bastırılacak bir şanzımanada egzantriğede ağırlığada sahip değil bu yüzden ben bu hızdan kıçı başı sökülmüş bir 106 ile basınca önümde 180-190a kadar önde gitti diye kendimi geçildi saymam bunu o kafana sok sen nasıl 1 kere benim devrimde basılınca geçilen 106 lar için 1 kere geçtin sen geçtinmi oldu diosan 20 kere 50 den roll yapsakta ben o rollü baz almıyorum almıcamda kardeşim zaten utanmıyorsan 5. vites 50 dende basalım kabul 30 boy geçersiniz 13/59 unuzla ne farkı var yine önümde gitmiş olursun onada geçtim dersin dimi ? aynı muhabet çünkü aracımın gideri bu değil bunu herkes gördü al kop sahibi hikmete sor 40 tan bile bastık adam fırladı direk önüme hemde sizin gibi sökmediği halde biliyordumda fırlayacağını zaten söz verdim yine bastım ama en azından üstte bastıklarımızı geçildiklerini sizin gibi inkar etmediler ama 70 lerde basınca denk başlıyoruz viteslerimizde gayet tutuyor nedense size gelince 70 diyince üst devir oluyor 9000 devir dönen aracınız sanki bu 106 90 da kesiciye giriyormuş ayağı yapıyorsunuz neden geçemiyorsunuz çünkü (Ng yi bu söyledikleri dışında tutuyorum ztn onda hiç bir zaman muhalefet olmadım mami abi istenilen devirde istediği gibi bastırıyordu zaten) altınızda typer olunca hangi 106 ile 50 den bastınız hayatınızda çünkü bazı şeyleri hazmedemessiniz laltınızda 106 varken hangi typer s2000 sökük olduğunuzun göre göre 2 de 50 den basıp videosunu teche attırdı ? İnsanları aptal yerine koymayın ben nerde hata yaptım bilionmu sizin gibi olmadık nereye çekerseniz ordan bastık diye !
ha bahanemi istiosun ne sizdekiler gibi ayarlı kasnağım , kısa şanzımanlarım ,ne yay şapka isticek kadar hard bir egzantriğim, ne fiberim kesik kaportam nede koyacak bir yakıtım var sonra kalkıp bana eşitlikten bahsetmeyin ! Eşit olursak noktalı virgül olursunuz arkamda zaten bunu adın gibi biliyorsun
İnsanlar burdan yazmasada facebooktan diğer yerlerden gelen yorumlar bana yeter neyin ne olduğunu biliyor insanlar kavrıyorlar zaten o yüzden sen istersen uzaya çıktık de ne fayda :icon_tup:
Buda selçuğun neresi sökük ki dediği araba maşallah orjinal fabrikadan çıktığı gibi arabayı ayakta tutan bantlar sağolsun bantsız yeri yok çünkü
sonra 2 de 50 den bastık önde gittik aferim size biraz daha sökün bu olmamış tam teneketuning.com ön camın direğindeki plastiği bile sökmüş hala bagaj farkından bahsedio :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...76906194_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...10655078_n.jpg
Megane adalet dağıtmış :D
Burada Okan arkadaşımız çok çok haklı. 106 ları sadece sac aksam kalacak kadar söküp bir vidası sökülmemiş typerları oda 60-220 ye kadar geçtiğinizde geçtik diyorsunuz. Hatırlatırım ki bir ara Typerını 106lar kadar söken bir arkadaş vardı SKN typer acaba kaç 106 geçti onu onun specleride sadece kapakta yapılan işlerdi yanılmıyorsam.
Sus S2000 i herkes biliyor.
NG gibi arabasını takılı denesin cogu 106lar, video da seyrettiklerimizden çok farklı olur sonuçlar.
Hikmet sen geçen gün bana "sen izmirdeki manken ozan değilmisin kardeşim" dedin daha yeni,bugün kimsin diye soruyorsun.Kendinden emin ol önce bi.Arabana laf eden yok.Çok daha iyi yürümesi lazım diyorum o setupla,iyi oku.Kop'a Ankara'da çok bindim,çünkü Onur yakınım.Senin arabayı satın alırken hanımınla binip,aşırı beğenmene kadar detay biliyorum.O arabanın içinde ne setup vardı önceden onu da biliyorum.
Sana kısaca demek istediğim arabanın çok çok daha iyi yürümesi lazım,biyerde yanlışlıklar var diyorum..
Ceyhun sanada gelince,
Konuşmanın seviyesini düşürme.Ne alakası var konunun benim arabayla.106'da eksikler var daha iyi yürümesi lazım yazıyor dikkat edersen.Düzgün oku.
Sen hayatında Kit car 'mı yaptın konuşuyorsun? Yada hiç kit car '*** bindin sanki.
Boşa ahkam kesme burda.iki piston,egzantrik takmaya benzemez bu işler.
Ayrıca Berkan isimli arkadaşı da tanımıyorum...
eywww anlayan anlıyor zaten eskisi gibi değil piyasa yemiyor yani bunları :icon_tup:
Şeytan diyor sök bunlar gibi baştan aşşa tenekeye çevir arabayı arabalıktan çıkar sonra git ver 10 boy ayarı ee sonra değecekmi arabayada kendimede yaptığım eziyete olacaklar zaten belli !
Olm ben neyi hazmedemicem? Bana ne aq senin arabandan sanki dunyayi bir daha kesf etmissin gibi havalardasin sen once bazi seyleri kabul etki karsindakindende bunu bekle
Git arabani dibine kadar sök öyle gel o zaman birde ôyle dene teneke 106 larla lafla hesap kitapla soksem soyle boyle oluyorla olmaz he sunuda soyliyim daha oncede soylemistim corludasin diye bi reno ile ugastin diye ozel bir ilgi hak etmiyorsun kimse gazoz kapagi ile araba yapmiyor ben bu cekememezlik islerini geceli cok oldu uyandiriyim benim N/a olarak cikardigim hp gucunu daha hicbir 106 cikaramadi ben N/a 106 hedefimi yaptim bitti bi hevesimde yok cekememezligimde kaldiki benim gozumde 52 li bir araba ile mucadele veren bir araban var yani neyini cekemicez? :)
Neyse sen bak dalgana hayal dunyanda mutlu ol :icon_tup:
ben 52 lisiylede 53 lüsüylede onu bırak strokerlısıylada denedim gerekirse 31 lin varsa onlada basarım hesap kitaba gerek yok benim aracı çöp tenekesine çevirmeme gerek yok sen bu kadar senedir bu işlerin içindeysen araçtan bi 100-150 kilo atınca ne olacağını çokta iyi bilirsin.. Sen N/A hedefinle devam et ozaman aracımada o bu sökük diye kafadan hikaye uydurma hiç bir denemede ne tavanını ne tabanını ne döşemesini koltuk harici iğnesini sökmedim aracın neler yapabileceğini illa söküp deneyipmi görmen lazım sanki geçecekmişsin gibi bi havalar sen 1.6 106ile adam gibi üst devirde takılı halimi geçtinmiki sökecem?? senin 1.6 dan çıkardığın güçte beni alakadar etmiyor ben o gücü çoktan geçtim zaten hemde reno meganmı itb li 106 geçecek klavye tuşu dediğiniz bokladığınız stage 2 seviyesinde orjinal hali 147hp olan bir f7r ile hadi kolay gele sana..
. ozan sen bence sağdan soldan duyduklarınla burda kop dağa iyidi öyledi böyleydi derken bi düşünerek yaz. birde geçmişini iyi araştır !! bende piston eksantirk takmaya devam ederim. sen bunu sıkıntı yap ma biz böyle zevk alıyoz. okanı tebrik et senelerde. beri yap boz kır dök harca senelerdir istanbul izmir yollarını aşındırdın. takmadığın yapmadığın ne kaldı en son turbo du şimdi kit kar olmuş. seneye uzay aracı olucak beklemedeyiz. bu arada araba yapmak ta podyumda boy göstermeye benzemez aklın da olsun
Arkadas na 106 hedefini yapmıs dynoda.ne drag gorduk ne rol gorduk nede yurunu duyduk.bi plakası rol iste :D
Dyno için yapılan arac hedefine ulastıgı gibi satıldı tebrikler :icon_tup:
Deneyen araçlara maaşallah...
KOP ufak tefek eksikleri giderilip birde tam manasıyla sökülünce İzmir havasının ne kadar iyi geldiğini daha net gösterecektir.
f7r kısa şanzıman takıp biraz daha hafifletilirse çok canlar yakabilir...