si motorundan daha hafif bir motor var uzerinde..klima yok. o yuzdne biraz daha hafif diğer araçlara göre..
extra birşey yok kanka..:)
Printable View
çok pardon arabada komple yalıtım var.. kaportaya vurunca belli oluyor zaten..
vay anasını beee :) eg ler olur şimdi 15 lira naptınız yawww :)
maşallah 2 araca bua arad :D
Kanka yürüsün zaten köpek gibi gidiyor araba. Ancak benim araba yürümüyor anlamına gelmiyor EG daha iyi zaten biz ne olacak onu görmek istiyorduk. Şimdi beyin egzantrik piston emme yapılsın eg ye tekrar deneyeceğiz. Geçip geçilmeme iddası yoktu yani. Sadece selçuk dohc vitec 3 boy geçer diye düşünüyordu.
Varsa benim setuplarda başka bir araç oda denesin özgürün araba ile tavsiye ederim yani. Hatta cumartesi gecesi rolling yapılsın yine ilk ben deniyeceğim eg ile.
Buda benim stock halimdi unutulduk bakıyorum. Çekimler benim arabadan.
Miami vtec= stock ecu,stock fıltre, stock ara boru, dc 4-1 hdr ,magnaflow son susturucu
ED vtec= p28 ecu,cai,dc 4-1 hdr 60 orta boru,sebrıng son
http://videos.streetfire.net/video/M...c-2_160868.htm
http://videos.streetfire.net/video/m...vti_160866.htm
çok şaşırmadım :D güle güle kullanın kazasız belasız... bi de dediklerinizi de yapında esas o halini merak ediyorum :)
maşallah. ikisinede.
kanka sen elindeki parçalara ne istiyon özelden bi listele bakem:D
ahaha kanka lütfen paranın pulun lafımı olur aramızda sen iste yeterki en fazla bi akşam aksaray yaparız :D
yıne degısık yorumlar gelmıs,ama sunu soylıyım araba ıle gazlarken hıssettıgım sey sankı TB yı kullanıyor gıbı hıssetmemdı. sesı ve hızlanması gercekten suan kaydadeger sekılde. bı kac gune bı 106 ıle ve saxo ıle deneyecegız chıp egzoz fıltrelı.onlarda sonuc ne olcak merak edıyorum dersem yalan olur cunkı ben TB ıle yaklasık 6 7 boy gectım ıkısınıde :D maksat EG gtı vts gectı olsun :D bu arabaya turbo uygulamayı dusunmuyorum acıkcası (ımhotep sanane lan turbo murbo dıyosun). atmosferık olarak 1.5 kategorısınde TR nın en hızlısı unvanını elde etmeyı dusunuyoruzkı sanırım suan zaten o kategorıde en hızlıdır.pıstonlarımız hazır,egzantrık kasnak yay sapka ve ecu tune dan sonra bu araba ucar dıyorum baska bırsey demıyorum :)
he bu arada,
eksatraların ıngılızce yazılmasının sebeı su . sıteye upload ederken sıte yabancı oldugu ıcın ben ıngılızce olarak yazdım ozellıklerı. tayfunda dırek ınfodan kopyalayıp yazmıs.NIYE TAKILDINIZ BUNA BU KADAR?
maşallah valla, tayfun abinin aracın ne kdr ciğerli olduunu biliyoruz ama eg de hiç yabana atılcak cinsten diilmiş tam şaka makinesi :)