Bi tork dedim ne güzel bilgiler geldi.
Para diyorum şimdi :)
Printable View
Bi tork dedim ne güzel bilgiler geldi.
Para diyorum şimdi :)
azla yetinmeyene vtec turbo hem devir hem tork:)
Turbo meşekatli iş muratcım biliyorsun. factor out turbo maybe
araçalrın kilo ve beygirleri belli deilmi tayfun klio / beygir yapınca ne cıkıo sonuc + 17 jantlar
ehehe amma bahaneler felan dondu ya :D kımse demıyo tek egzanbtrık 1.5 makıne 130 hp vs dıye :D neyse pıston cam ecu emme manıden sonra zaten bı ucak seklıne doıner bızımkı :D dunden farklı olarak emıs borumuzda suan kocaman bı ram aır ıle yapılmıs bulunmakta ;)
Ne bahanesi len dedik ya o kadar çok can yakacak diye. Sadece tekrar denediğimizde 14 saç jant ve kabinsiz bassız sanayi krikosuz deneyeceğiz sonuçta idda yok arabadaki jant faktörünün ve ağırlık faktörünün nasıl etki ettiğini göreceğiz.
soch hafif ve kısası var sende hem kısa yok + 17 var aradaki 30hp bence coktan gitti:)
......ediTTt.......
Ram air de son nokta bu stp efendi
http://www.re-amemiya.co.jp/new_part...air_in_all.jpg
abooooo konu lalala olmuş :)
Stp online değil kesin denemeye çıktılar tabi bana haber vermedi öyle bişey varsa stp vay halinee .
ben yine de uyarıyım ben arkadaşımın ex e i es kapak takıp obd 1 teissat beyin ve gerekli yüklemeleri yapıp si geçtiğimde kaputu aç bunda turbo mu var nos mu var gibi geyikler döndü biz de gülerek açtık siz de yapacaksınız eminim bol bol
yakında ona da jdm d15b kapak ve krank takıcam sizin vti ile deneriz eksikleriize bakarız yeterki böyle dostça muhabbet dönsün
amacımız eğlenmek guzel vakit geçirmek..yoksa herkes herkesi geçerde geçilirde..:)
masallah gazmanima bee yuru bee :p :) (selcuk bu sana diildi:D sonradan hatirladim direksiyon basinda sen varsin videolarda:D)
masallah 2 aracada :)
daha ilk arabayla deneme bu..bakalm 2-3-4 denemelerde ne konular doncek :)
2side cok gzl 2sinede maşşalah :)
barış senin siyide denede bi görelim yawww :)
he moruk bnm zawalli arabami shoc vtecge yem yapcaksinz dimi :D
eehhe zavallı mavallı si damgası var üzerinde :D fena duruyo ama sanayide gördüm fotoraflarla alakası yok yani maşalllah helalinden bi 14lirası var :D:D:D
Maşallah iki aracada. Özgür aracın çok güzel gidiyor. Söylediğiniz kadar varmış. Bu araca uygun 16v vtec bir kapak varmı acaba. Atmosferik devam etmek bu kiloda bir araç için daha iyi çok zevkli olur. Ama turbolamak paranın tam karşılığını vericektir. 1 sene n/a sonra f/i daha iyi olur tadını ala ala.
boşverın takmayın gecme gecılme mevzusunu, arkadasta komple egzos mugen headers fıltre kıtı hafıf volan exedy debrıyaj vtec jantı var dun denedı 1 boy gectı benı geldı yanıma off dıor lan ıkımızınkıde gıtmıor dedı koptum:D:D bende 16 jant 1.4 egzosu ve sımota fıltre kıtı var:D:D
maşallah özgür araban güzel gidio kazasız belasız ;)
çok güzel bir deneme olmuş maşallaah ii yürümüş Eg
bu akşam saxo vts vcu 15 ve beyaz sedan si ile deneme yaptık..
si ile 2. vites vtec altı bastığımızda 2-3 boy ayırıyorum..vtec ustu zaten kopuyor..
vts ile denememizde ise vtec altı vts 2 boy ayırıyor... vtec ustu kafa kafaya gittik..
ne yazıkkı video çekemedik artık bir dahakine hazırlıklı gidicez..:)
benden habersız roll?
süpriz oldu biraz
aferım.....
Özgür haberimiz yok kanka. Maşallah
Maşallah sohc eg çok başarılı'da,ne diye Türkçe yazmassınız anlamam..
4 ekimde draglarda görebilecez dimi özgür