fluence larla rollingevet ilginc olabilir aslında
![]()
fluence larla rollingevet ilginc olabilir aslında
![]()
34 RRP 52
1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)
2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)
2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)
valla maşallaybenim fluence e de bişiler yapma zamanım geldi artık güzel referans oldu
bide varsa 5 cm yaylı halinin fotosunu rica edebilirmiyim ? pek kestiremiyorum gözümde
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Ben stock 105 lik fluence ile kalktigimda 2 boy kadar onde gidiyordum bu araba baya hizlanmis 0-100 8-9 sn gibi gorunuyor masallah
Bizim şirket aracında bi ayarsızlık mı var o zaman
2013 fluence touch 90 hp 5 ileri düz yolda 190-195 e kadar zorlanmadan çıkıyor. Hatta günlük sağa sola giderken bile otobana denk gelirsem top speede yakın giderim. Top speed olarakta kadranda 205-206 gördüm. istanbul izmit arası otobanda. hatta viaportun inişinde önüme araç çıkmasa ki efsane bi eğim var orda 210 ları görürdü ama düzde dediğim gibi 205-206 yaptı.
ama o hızlarda direksiyon tepkiler buzda gibi ayrı mesele. 206/60/16 bridgestone er300 turanza var altında.
maşallah kardeşim, eline sağlık, 230 u benim araba görmüyor yav, yine güzel çevirtmişsin, şanzıman oranlarıda oldukça iyiymiş.
Az biraz daha aç şu ayarlarıdagemiden dönünce benim arabayla deneyelim:=)
resim ekliyorum 50 mm coilex yaylar var daha güzel fotolar vardı da bulamadım
yenilerin şanzıman oranları biraz daha iyi son hız için. düzde 90 lıkla başka bir arkadaşımda 200 görmüştü.
kesicişanzıman era ya göre daha iyi bunların. fluence ile bu kadar fazlasına gerek yok
EDC aldım zaten şimdi.
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Fluence harbiden leylek zaten, 5 cm yay ile bile leylek duruyor, orjinaline göre aslında güzel alçalmış ama yüksek duruyor.![]()
Gayet iyi hızlanıyor, yaylı hali normal bir sedana ancak benzemiş, yerli renault'ların heryerinden çalıyorlar Bursa'da![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yok be abi ne calmasi bildigin yay konusunda comert davranmislar vermisler uzun uzun hehe demekki 5 likleri 2 baklada kesmem gerekicek benim![]()
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Başarılı ama fluence ile 230 çok ürkütücü geliyor bana maşaallah![]()
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
yorumlar için teşekkürler arkadaşlarYay dan sonra normal bir sedana döndü kısmına kesinlikle katılıyorum
Konforu da 5 cm yay dan sonra bile rahatsız edici değildi önerebilirim o yüzden..
0 rh +
Abicim fluence'le iyi cesaret yapmışsınız bu hızları..
Ben 228 görmüştüm Megane Coupe 105'lik'te ancak 222'yi çekebildim.
Paşaoğlu yazılım ile 142 HP olmuştu.
![]()
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Cancım emeğine sağlık buralardaydında haber vermedin darıldım bilesin...o denemelerden sonra içecek suyun varmış Allah korumuş. fluance ile 1-2 tecrübem oldu 120 yi geçmem o araçla isterse yay jant stut bar vs olsun şaseden kaybediyor araç . cana kasıt olur üstü.. 1.58 e dikkat aynısını yaşadım (kazasız)
http://www.youtube.com/watch?v=xr-j--XVm2s
Maşallah. Aynı güçteymiş araçlar hemen hemen. yaydan sonra güzeldi fluence. lastiklerde ısındıkça kendine geliyordu good year efficient grip performance lastikleri.
Vaktim olsa mutlaka ararım her geçişte kulaklarınızı çınlatıyorum zatenEra dan sonra fluence çok güvenli inan
yükseklik problemi var bu aracın indirdikten sonra testlerde de başarılı olur ama tabiki önce dikkatli olmak lazım.
0 rh +
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)