User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: 2011 Mondeo TDCI 0-160 İnanılmaz.

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben 2.0 tdci'ı kötüledim mi hiç.. taş gibi motor olduğunu, uçtuğunu kaçtığını ben de biliyorum kullanmışlığım da var ama 3.0 tdi dediğiniz 500 torklu motor o quattro arabada nası işler başarıyo çok hafife alıyosunuz. hakikaten bi inanmışlık durumu var rahatsız olduğum şey bu yoksa arabanız gayet güzel hem kasa hem motor olarak, ona katiyyen lafım yok.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Jr.Toptas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yanlış anlama ama ben audi hiç kullanmadın nasıl gider ne eder bilmem ama sonuçta ağır bir araba her zaman düşük süratlerde hafif araba öndedir ki bahsettiğimiz araba bir mondeo ki bu arabalar 3 üncü vitesden sonra açılan arabalar deyim yerindeyse . ama bundan sonra en iyi şey konu sahibinden video beklemek olur çünkü bu konu böyle gider o hızlı bu ağır şu şöyle bu böyle diye insanların aklını karıştırmanın bir anlamı yok bence yanlış bişey söylediysemde kusura bakmayın burası bildiklerimizi paylaştığımız bir yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadaşlar araba iyi hızlanıyor tamam ama ben bu hızlanmayı amcamın 2011 2.0 TDI 177 hp A6 sı ile hafif yokuş eğimli yolda gördüm

Bikeresindede 2.7 A6 ya binme şansım oldu araba direk 50 ile kalkıyor açıkçası gözümle görmeden inanacak gibi değilim malesef :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ben 2.0 tdci'ı kötüledim mi hiç.. taş gibi motor olduğunu, uçtuğunu kaçtığını ben de biliyorum kullanmışlığım da var ama 3.0 tdi dediğiniz 500 torklu motor o quattro arabada nası işler başarıyo çok hafife alıyosunuz. hakikaten bi inanmışlık durumu var rahatsız olduğum şey bu yoksa arabanız gayet güzel hem kasa hem motor olarak, ona katiyyen lafım yok.

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama günlük kullandığım araçları bizzat biraderle denediğimiz araçları sizden daha iyi biliyorum.Yalan niye söyleyeyim reklam yapacak birşey yok ortada.

Ayrıca biraz araştır lütfen a6 3.0TDI yi

Araçlarımızın listesi ve teknik verileri

A6 2006 3.0TDI quattro( 500NM değil 450NM 168000km de tamamen standard

A6 2011 2.0TDI multi. 18000km de

Mondeo 2011 2.0TDCI chip vs.

Şu anda aralarında en hızlısı mondeo.3 de bizim araçlarımız niye yalan söyleyeyim ve hepsininde bakımları zamanında yapılır.
    et.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla arkadaşlar araba iyi hızlanıyor tamam ama ben bu hızlanmayı amcamın 2011 2.0 TDI 177 hp A6 sı ile hafif yokuş eğimli yolda gördüm

Bikeresindede 2.7 A6 ya binme şansım oldu araba direk 50 ile kalkıyor açıkçası gözümle görmeden inanacak gibi değilim malesef :/
    Evet bir zaman bende heves etmiştim 2.7T ama maliyeti ve problemleri yüzünden vazgeçtim. 2.7T cidden çok süratli bir araç çift turbo biliyorsundur zaten dostum.

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radyo kanalında ne var, ayıp bişey mi dinlemesi?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç video da hızlandığı gibi gidiyorsa gerçekten, a6 yı geçmesi çok normal. a6 0'dan 160'a 20 saniyede çıkıyor, videoda araç 16 17 sn civarında çıkıyor. araç yazılımla nasıl bu kadar hızlandı onuda anlamadım. bu hızlanmayla hot hatch lere kafa tutarsınız. dikkat edin bir kaç güne turbo elinizde patlamasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç video da hızlandığı gibi gidiyorsa gerçekten, a6 yı geçmesi çok normal. a6 0'dan 160'a 20 saniyede çıkıyor, videoda araç 16 17 sn civarında çıkıyor. araç yazılımla nasıl bu kadar hızlandı onuda anlamadım. bu hızlanmayla hot hatch lere kafa tutarsınız. dikkat edin bir kaç güne turbo elinizde patlamasın
    bahsi geçen yol eğimliymiş. ki eğimin etkisini ben 1.4is'te çok büyük ölçüde hissediyorum

maşallah bu arada
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazılımlı focusla 3.0 tdı la denedım 2 40 tan 130 a kadar beraber gıttık 130 dan sonra aca aca gıttı 3.0 tdı ınanmıs fln ne kadar gozunuzde buyuttunuz 3.0 tdı yi ucak yapmıssınız 2 ton aracı...bıraz mantıklı olun yaa o yazılımlı mondeo 150 ye kadar her turlu gecer 3.0 tdı yi ben 130 135 e kadar yazılımlı focusla yanyana gıdıyodum yazılımlı 2.0 tdci mı gıdemıcek hanı denemesem tamam dıcemde mal etmıssınız herkesi masallah 2 ton aracıda masallah ucak yapmıssınız bı sız bılıosunuzya 120 130 a kadar cok hantal bıkere 3.0 tdı o hızlardan sonra yardıra yardıra gıdıyo onu zaten bılıyoruz bı sız bılıosunuz zaten bız bılmıyoruz hıc ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Radyo kanalında ne var, ayıp bişey mi dinlemesi?
    Yok kanalda dini birşeyler anlatıyorlar farketmedim bile arkadaş sordu onun için açıklama ihtiyacı hissettim.

Dostum sırf yazılım yapılmadı egr+kat+dpf iptali egsoz ve filtre değişimlerinede gidildi.

Ayrıca yazılımı yaptırdığımız sırp işinin ehli biri ve garanti veriyor.Bizim ustada simeens sid beyinli çok arabaya bu sırpın yazılımlarını kullanıyoruz deyince tamam dedim.Yoksa öncesinde birçok yazılım denedim hiçbir tanesi bunun kadar etkili olmadı.

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsi geçen yol eğimliymiş. ki eğimin etkisini ben 1.4is'te çok büyük ölçüde hissediyorum

maşallah bu arada
    Teşekkürler

Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yazılımlı focusla 3.0 tdı la denedım 2 40 tan 130 a kadar beraber gıttık 130 dan sonra aca aca gıttı 3.0 tdı ınanmıs fln ne kadar gozunuzde buyuttunuz 3.0 tdı yi ucak yapmıssınız 2 ton aracı...bıraz mantıklı olun yaa o yazılımlı mondeo 150 ye kadar her turlu gecer 3.0 tdı yi ben 130 135 e kadar yazılımlı focusla yanyana gıdıyodum yazılımlı 2.0 tdci mı gıdemıcek hanı denemesem tamam dıcemde mal etmıssınız herkesi masallah 2 ton aracıda masallah ucak yapmıssınız bı sız bılıosunuzya 120 130 a kadar cok hantal bıkere 3.0 tdı o hızlardan sonra yardıra yardıra gıdıyo onu zaten bılıyoruz bı sız bılıosunuz zaten bız bılmıyoruz hıc ...

Sağol dostum kullanmayan herkes başımıza usta kesildi. Yav diğer araçtanda bizde var diyorum adamlar kafadan yorum yapıyorlar.Ne diyeyim.İnşallah herkese 3.0Tdi kullanmak nasip olurda performansını görürler.

Hatta bir zeki arkadaşım 3.0TDI 2006modele 250hp 500NM tork diyecek kadar cahil.Lütfen arkadaşlar bir bakalım ondan sonra yorum yapalım.

Bu arada o heyecanla 3.0TDI de bizim ustaya bıraktım bakalım birkaç yazılımda onun üzerinde deneyeceğiz.Sonuçlardan sizi haberdar ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak uslubuna konuşmana dikkat et çakallık yapma tanımadığın insanlar hakkında konuşma tamam araban güzelmiş audi geçmiş tebrikler aferim ben sana cevap yazarken düzgünce yazdım ama sen cahil Zeki falan filan bokunu çıkarma yaşının adamı ol akranlarınla muhabbet et.

RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PD130 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak uslubuna konuşmana dikkat et çakallık yapma tanımadığın insanlar hakkında konuşma tamam araban güzelmiş audi geçmiş tebrikler aferim ben sana cevap yazarken düzgünce yazdım ama sen cahil Zeki falan filan bokunu çıkarma yaşının adamı ol akranlarınla muhabbet et.
    Üstüne alınan sensin ben hiç kimseye laf etmiyorum.

.yorumu yapan arkadaşlar 3,0 tdi sürdünüzmü ? nasıl gittiğinden haberiniz varmı.? 250 hp 500 nm güçten bahsediyoruz.3,0 tdi bu aracın içinden geçer ..
    Ayrıca a6 3.0TDI verilerini bilmeden konuşuyorsun üzerine.Birde suçlayan sensin hiç kullandınızmı da konuşuyorsun diyen sensin.Ben diğer aracım 3.0TDI diyorum onu bile okuma zahmetine katlanmamışsın.

Al sana kapı gibi verileri.

GENERAL
    CYLINDERSV6 DISPLACEMENT2967 cm3POWER165 KW @ 4000 RPM
    225 HP @ 4000 RPM
    221 BHP @ 4000 RPMTORQUE332 lb-ft @ 1400-3250 RPM
    450 Nm @ 1400-3250 RPMFUEL SYSTEMCommon Rail FUELDiesel CO2 EMISSIONS212 g/km

Birde üzerine çocukça akranlarınla muhabbet et diyorsun yorum yapma kardeş o zaman konuma.Ben seni bulmadım ben ortaya konu açtım sen geldin suçladın ben değil.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamın 3.0 tdi yı var , 2.0 tdci yı yüklüyor , bilemiyecek mi bu daha seri şu daha seri..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamın 3.0 tdi yı var , 2.0 tdci yı yüklüyor , bilemiyecek mi bu daha seri şu daha seri..
    Teşekkürler dostum.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu nıye yıne kavgaya dönüşmüş yav. eğer arkadaşın gercekten a6 sı varsa aptal değil herhalde aradaki farkı bilmeyecek kadar. adam geçiyorum dıyorsa gecıyordur neden bı kanıtlama cabasına soktunuz adamı ? kazasız belasız deyip tartışmayı karsılıklı bıtırmek lazım

commando06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gıdısı yanı oyle cokta bı alamet degıl
    kaldıkı arkadasımız 3.0tdi a6 ve 525 felan dıyor

3.0tdi kullandım makam aracımız vardı devletın
    full bakımlı sureklı bı ayagımız dogustaydı

ankara ıstanbul cok yaptım

vıdeoya bakıyorumda hayalımde mondeoyu canlandırıyorum aynamda ufalıp kayboluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)