Yüksek ihtimal yeni almış ve kullanmayı öğreniyo diyerek kendimi avutmak istiyorum
Buyrun
s2000 and Miata crash compilation 2013 - YouTube
Yüksek ihtimal yeni almış ve kullanmayı öğreniyo diyerek kendimi avutmak istiyorum
Buyrun
s2000 and Miata crash compilation 2013 - YouTube
Nasıl sığırlar be kontra bile denemiyo adamlar enteresan bu kadarmı sığır olunur midtown madness serisidemi oynamadın be adamdemezlermi, GT ve Forza yı katmıyorum bile
![]()
Zerre toplama yok direk birakiyo direksiyonu. Mustahak![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
İkincisinide paylaşıp iyice sinir bozmak istemem ama![]()
Burda bide ıslak off offff !
S2000 vs Miata Trackday Wreck Compilation 3/8/14 wet - YouTube
2.videoda contra vermeyi öğrenmişler allahtan da yemin olsun içim bunaldı sıkıldı bunedir ya.
- K -
________
Dr.Ecu
5 dakika dayanabildim en fazla, resmen sinir oldum gece gece. Hadi kontra yok eyvallah anlarım da direksiyon bırakmak nedir ya. Adam spin atıyor etrafı izliyor. Değişik kafa yapısı.
Şöyle bi sıkıntı olabilir
Cabrio araç kullananların yaşadığı ve virajda hissettiği bi durum vardır
Tavan açıkken ağırlık dengesi saçma şekilde arkaya kayıyor ve arkadan motorlu araçlar gibi sarkaç etkisiyle arkayı önden önce bırakıyor ve toplamak için pek vakit bırakmıyor
Yani cabrio arabayla sıfır çizerken ilk burundan kayar sonra denge bozulunca bi anda arkası atıp 180 derece döner
Belki alışmadıkları ve ilk defa böyle kullandıkları içindir
bende 5 dk anca dayandım.harbi gerizekalılar her pist dışına çıktıklarında gülüyorlar bi de.. sinirlendim bak![]()
///MPower
10:45'te aracı topladığını zannedip bir de kameraya dönüp bakıyor![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)