arkadaşlar her at sahibine göre kişner klişesini yeniden sölemek durumunda kaldım,
bir yapmak istedikleriniz vardır birde yapabildikleriniz,
güzel ayarlanmış bir 2+ TFSI motor 9 sn nin altında koşabilir 100-200 ,
yine 30R TFSI araçlar farklı tepkiler verebilir süre anlamında,
herkesin aracı basma kalıp birebir olmak zorunda değil,
bundan 5-6 sene önce bahsettiğim araçlar 10 sn leri hayal bile edemiyorlardı,
o zaman başka bu zaman başka,
hatta şimdilerde stock motor 30R setup 7.xx koşan levent dahada iyi koşacaktır zaman içerisinde, bu zaman 5 sene tabiki değil!
birde kıstas alırken bütün mantığınızı 100-200 üzerine yoğunlaştırmayın,
tbiki etken olduğu noktalar var fakat dünyada tek süre ölçümü 100-200 den ibaret değil ki zaten hakan abi 100 km/h öncesi ve 200 km/h sonrası yürüdüklerinide belirtmiş.
ha birde bu post un üzerin kimsee laf salatası yapmasın kimse rica edecem, bir üstte ki postumda 2+ bi golf R la1.4 tsi golf ün bu yarışının banada enteresan geldiğini yazdım.
bence boşa laf kalabalığı yapıyosun adam senden yaşça küçük diye sen ondan fazlasını biliyo olamassın.adam yapmış k04 le gt30 la sürelerini videolarını koymuş.sende koy daha iyi süreler daha iyi videolar birazda öyle yaz.ben gt30 yaptım tfsi kitabını yazdımla olmuyo bu işler koy video dbn tebrik edelim..adam yaşca ufak olmasına rağmen senden daha olgun yazıyo senin yazdıklarına bak.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
m3 var m3 vardan sonra stg2 plus var stg2plus var a gectık..
gecılmesının tek sebebıde bence arac sahıplerı kullanıcılar kımısı cok daha bılınclı saglıklı hareket edıp adımadım yapıyor kımılerıde keyfne gore gonlunun ne ıstedıgıne gore yapıyor sonuc fark ortada bi sürü araba var ortada stg2plus golf r 12 sec gıtsın hakkıyla yapılmısolan yapmam stock bınerım daha ıyı.
DynoDynamics in Ecutuned
koçum sen hastamısın, senin gibiler karşımda çıkıp konuşamaz da neyse işte ancak buradan ötersiniz.
öncelikle levent benim kardeşim sayılır. onunla samimiyetimiz ayrı yerlerde. günlerce aynı evde kaldık, birbirimizi gıcık etmeyi çok severiz.
şunuda söyleyeyim
levent dbn almış onu yapmış bunu yapmış
onun aracının süreleri iyi demek onun aracının en iyi olduğu anlamına gelmez.
levent bu işlere çok meraklı gece gündüz süre alır ben almam
anladım genelde bu tarz konustugun için leventle olan samimiyetini tahmin edemedim tabi kusura bakma,leventi o konudan çıkardım o zaman sana yazıyorum bi süre video vs varmı kitap yazmış biri olarak?
benim gibiler niye karşına çıkıp konuşamıyo onuda anlamadım kuzumhe bide üşütmüşüm azcık hasta sayılılırım yani sorduğun içi sağol
kuzum derken anlamadım ?
bak çiçek sana şöyle söyleyim, türkiyede ilk golf r ı yapan benim ve aracım stage 3 iken 8.40 çıkarmıştı. revo yu bilirmisin bilmiyorum ama revo tecnik bir gir videolar kısmını tikle. orada videom bile var. koskoca revo sitesine benim videomu koymuş... bilmem anlatabildimmi aracım 01" NM 770
beni dünyada golf r ı olan herkes bilir. iyide bir tfsi bilgim vardır.
35 yaşında biri olarak senin gibi genç delikanlılarla sidik yarışı yapmayacağım.
bu arada cesaretine hayran kaldım. yürekli çocuksun. neyse klavye ağalığını sevmem bu sebeple burada bırakıyorum...benide merak edersen google adımı soyadımı yaz melih kadifeci. nasıl biriymişim gör....
kuzu koçun dişisi oluyo
gt30 la 4 çeker arabayla 8.4 sn bana kalırsa rezillik adamlar k04 lerle iniyolar o sürelere.
resmine baktım acaip vücut yapmışsın şu an çok özür diliyorum dediklerim içinhahahahah acaip komiğime gitti lan bu muhabbet facemi aç bak vücuduma kork benden döverim
bu ankara bebeleri hep böyle vücutlu erkek görünce çok korkarlar.
8.4 koşan arabayla benle zaten sidik yarıştıramazsın saçma saçma yazıp durma.yaşın olmuş bilmem kaç 20 yaşında çocuk gibi yazıyosun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)