valla pc den bakıyorum videoları izleyemedim golf r hangi golf r 06 r plaka mavi mi
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
benim kimseye karşı birşey yaptığım yok sadece yaptığınız denemelere ve diğer arkadaşların yaptıkları denemelere göre aynı sürelere yakınsınız o yüzden sordum nasıl gidiyor diye sonuç nasıl olur. yüksek hızlarda fark değişir yani hepside deneyen bütün arabalara maşallah...
doğuştan araba manyağı
1.4 tsi çok başarılı bir motor, bu kadar iyi sonuçlar çıkartmasına şaşırmamak lazım. Kocaman Maşallah kazasız belasız.
o arabada söylediğin herşey var.
rs4 enjektor
apr pompa methanol de vardı en son sökmedilerse.stage 2 plus denilir tabiki 1 falan değil .zaten rs4 enjektor bu işin canı.pompayla 2 sini aldığın an zaten stage 2plus denilebilir.methanol le açtığın avans kadar nerdeyse açabilirsin ama yazılımcısı kim bilmiyorum tabi o da ayrı bi önem taşıyo
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
golf r neye göre hangi yazılıma göre stage 2+ ??? tam olarak neler var bu R da yazılım hangi firmanındır ? fakat ben şuna eminim ki R da egz+filtre+cooler+yazılım+pompa+dv+wg+meth de var? yazılımı yapan her kim olursa olsun sonucun bu olmasına imkan yok!! bu kadar fazla parça yok ise neden bu arabada rs4 enjektör var ? kendi enjektörleri bahsi geçen setup a fazlasıyla yeter..fantastik bir durum olmuş rs4 enj ler..
maşallah hepinize.
tartışmaya mahal vermeden cevaplarsanız sevinirim..niyetim kazanın içini karıştıran kepçe olmak değil!
Arkadaşın bana soylediği setup aşağıdaki gibi.
Golf R: Yazılım (Stage X ) +K04-64 turbo + Apr Pompa + RS4 Enjektor+ forge wg + forge dv + 70 mm supersprint + 18" rims + Basınç 1.7 peak , 6500 lerde 1.2 düşüyor.
Not : Methanol hakkında bilgi yok.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
masallah hepsıne arabaların.1.4 tsi cok basarılı gıdıyor.
cesıtlı araclar olunca bızede fıkır verıyor dbn ı bellı zaten 1.4 un
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)