-
Bir abim trafikte kavga etmek dünyanın en saçma işi derdi.Bunu söyleyen kişide pek farklı bir kişilikti o bile böyle diyorsa dedim hiç etmedim.Pişman değilim siz siz olun trafikte çok çok zorda kalmadıkça kimse ile tartışmayın.Tabiki yarın bir gün başına gelse diyenler çıkacak geldi tabiki hep abisin büyüksün dedim ne küçüldüm ne de erkekliğimden birşey kaybettim..Bunun için daha önce yazdım direksiyonun d si yok marifet böyle gitmek değil er meydanı pistler açık çıksın oraya bi çocuk bile bundan daha iyi süre çıkartır o kadar da iddialıyım.. :)
-
Umarım en kısa zamanda başkalarına zarar vermeden göçer gider bu diyardan.Şayet ilk defa gözle görülen tek hücreli canlı gördüm ben.
-
İnşallah bir gün tır ın altına girer paramparça olur anası babası cesedini teşhis edemez!!!!
-
Oçlarına bak ya böyle makas mı olur.Kendi şeridi boş bilerek şerit değiştiriyor oç sinir bastı
-
İstanbulda gerçekten araba kullanmak için cesaret gerekli.İzmirden ilk geldiğim zaman çok zorlandım çünkü millet kendini pistte zannediyor yardıra yardıra gidiyor önümde araba var sellektör korna.. Nereye gideceksin önün kapalı yani. Geçenlerde'de sağ şeritte 80 90 gidiyorum tem de yol boş adam renault trafik münibüsle emniyetten yardırarak öyle bi geçtiki geldiğini görmedim bile arabayı biraz kaydırsam sağa ezip geçicek beni.. Allah akıl fikir versin böyle kullananlara.
-
Valla yalan yok yoğun trafiklerde makas attığım oluyor ama bunlar gibi gereksiz ve tehlikeli değil.. Sırf makas olsun diyede değil.. Yanlız dikkatimi çeken bişey var o en soldan en sağa atmaları var kamyon arkasından sağ şeridi hiç görmeden.. Orda sağ şeritte duran bir kamyon olmaması tamamen bu seferlik şansı... herzaman böyle şanslı olmayabilir..
-
Ciğeri beşpara etmez insanların cektiği bir video ve altındaki yorumlara bakıyorum onları destekliyen cahiller saçma sapan yorumlar.
Parmağına iğne batırsan yandım anam derler başkasının canıyla oynarlar bu devirde şu zamanda müslümanlar öldürülüyor. Amacım siyasi birşeyler söylemek değil hergün siyasal bir olay yaşıyoruz hergün canımız dahada çok sıkılıyor ilim ilim gıdım gıdım dünya çürüyor insanlık çürüyor savaşlar vs siyonizm hiç olmadığı kadar güçlü.
Bu mudur yani senin gençliğin bumu gençliğinin getirdiği sorumluluk be sen nasıl birşeysinki milletin canını hiçe sayıp o şekilde araç kullanıyorsun hadi insanları düşünmüyorsun ***** babanı da mı düşünmüyorsun... Yazık yaa.. Kac yasında
ayıp günah israf.....
-
Siz bir soru..
Yolda gidiyorsunuz ve aynadan gördünüz böyle sürekli çılgınlar gibi oynayan bi yavşak. 3 4 km sonra geldi size vurdu köşeden kaza yaptınız NE YAPARDINIZ ?
-
Evrimini tamalayamamış yazık.
-
bi tane polis bile denk gelmedi arkadaş nası bi şehir bu istanbul
-
Kendi şeridi boş olduğu halde girecek delik arıyor sırf yanımdakine şov yapacam diye..Allah bir gün cezanı verir umarım..