güldürdü :D
Printable View
corsa kullanıcısı olarak haraketler kolay fakat çok riskli arka bi kaydımı daha toplanmıyor.
Bugune kadar allah kimseye kaza bela vermesin dileklerinde bulunduk ama bu adam icin bunlari soylemek hic icimden gelmiyor.Ama yinede allah kaza bela gostermesin ,insallah bu hareketleri tekrarlamaz
gereksiz aralara girip ani dönüşler yapmış onun haricinde istanbul trafiğinde daha güzel makas atan linealar transitler focuslar gördüm :D
Makas konusunda trafikte gördüğüm iki tane adam var
Bi kere bahsi geçmişti FB plaka beyaz bi Audi A3 var, belki denk geleniniz olmuştur. Adam işsiz güçsüz heralde boyuna E5'de :D Adamın sakin gittiğini bir kez görmedim
Birde AY 5353 Plakalı mavi yeni 1.16'lı bi arkadaş var,
bir gün waffle yiyoruz dondurmacıda araba muhabbeti yapıyoruz iki masa adamlar çıkmış bizim çıkmamızı beklediler ben arabayı çıkarttım önüme yanlayarak girdi :D
E5'e kadar geldi arkamda ondan sonra, önüme bi geçti her şeride yanlayarak giriyor. Şuana kadar gördüğüm en iyi makasör kendisi o arabanın götünü delicesine attırıp o aralara nasıl giriyor hala merak konusudur bende :D
:) forum olarak ne kadar bilinçliyiz kimse gazlamamış makas atmamış.bi kez daha sevdim burayı.
:)
2 3 hp daha alicam diye ugrasan biton insan varken bu forumda adama yagan beddular yersiz olmus gibi geldi çoğumuz 3 5 yapiyoruz adam sadece gereğinden fazla zorlamis
Makasör tabirini ilk kez duydum çok iyiymiş. :hahaha:
Ben de FB plaka A3'ü gördüm, gerekli gereksiz her yere giriyor arkadaş ne zaman görsem. Allah kaza bela vermesin.
Bir de bundan 3 sene önce belki, yazın açlışırken füme bir 306gti ile Basınexpress'te karşılaşmıştık dövmeli biriydi aracı kullanan, 306 gibi bir arabayla kıç ata ata aralara girmesiyle mest etmişti resmen.
Haftasonu akşam e5'teki herkes terzi, herkes makasör, herkes iğne delikçi resmen.
"Ayar her zaman vardır gençler";)
https://www.youtube.com/watch?v=nMPLwLxTXV8
Her ne kadar ütü masasıyla çekilmiş olsada bişiyler var inceden :)
Panamera şeride zor sığıyor kamyon gibi. :D Çok kalıplı araba.
He unutmuştum bunu. Aynen şeride sığmıyor. :D
Geçen 2 ay önce Maslak'ta vardı bir tane beyaz Panamera. Sağlı sollu hasarlı. Acep odamı sığdıramadı ? :D
1:34 s2000 iyi kollamış panamerayı.
S2000 le makas da nasıl bir kafadır o nasıl bir sestir. :D durduk yere gaza geliyor insan.
Az önce videodan bir kaç kesit KanalD haber de gösterdiler.Isıtıp
bi çoğumuz makas atıyoruz tadımlık yalana gerek yok ama bunlarınki cinayete teşebbüs inşallah ellerinde patlarda başkasına zarar gelmez...