User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
144 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: makas atarken yanlama

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Absinthé Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O arkadaşı bilmıyorum ama o tarz olanların geneli esp sayesinde yaşıyor
    Aynen espyi kapatsan iğne deliğine değil çıktığı yere geri girer..

Ne oldu buralara eskiden tech böyle değildi özellikle yeni gelenlerde ''yok şöyle makas attı yok böyle makas attı'' olayı var..

Anlattıkları adam vites düşürürken rev-match yapmayı bilmiyor ama anlatanlara sorsan 10 numara şoför..

Şu foruma bir çeki düzen verilse artık keşke..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek yazıcağım şu kandil akşamı yazıyorum ama inşallah patlar ya,yanında başka insanlar götürmez inşallah mal yemin ederim mal nasıl bir özgüven bu anlamış değilim

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonra kımse kıcını yırtmasın polısler neden cevırıyo kıtlıyor.sonuna kadar kıtleseler helaldır,boyle serefsızler yüzünden.... aksam haberlerede dustu ... ah bu sekılde bırısı gelsede denk onu barıyerlere çıkarsam ...

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonrada aman polis niye bize kötü muamele yapıyor, modifike yapıyoruz biz ceza kesiyorlar arabamız bağlanıyor demeyin. şu görüntüleri takdir ediyorsanız bunları demeye hakkınız yok adamlar isminizi kötüye çıkarsın destek ver şakşakla sonra da ondan bundan yakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar iyi şoför mü oluyor yani pek anlayamadım

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen. Temde umr sapagina dogru bi ducato makas atarken ustume cikiyodu zor kurtardim bide adam bana ne oldu demezmi kufur ettim elinde elma gibi birsey vardi atti bana yanimdada kiz arkadasim var.bende sinrlendim direksiyon kilidi arac seyir halinde iken salladim serefsize gordu frene basti ne guzel farini kiricaktim.sonra o durdu ben bastim gittim ah yanimda kiz olmayacakti ah otobanin ortasinda asa alicaktim lavugu.yok arkadas memleket hayvan dolu plakasinida alamadim.bundan sonra boyle makascilari zatem sikayet ederdim artik daha cok sikayet edicem. Almanyada kuzen diyor mumkun degil adam onune atlayamaz diyor.sivili var kamerasi var diyor. Bizde okuz cok.bende beyaz masaya yazdim koyun kamera magandalara yazin cezayi devletin kasaya para girsin

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi hoş güzel diyorsunuz da, polis çevirmesine o son videodaki iki s2000 de ta 1km öteden yeri hazır vaziyette beklenir, Porsche'ler için kimse bir şey demez. Sorun zaten buradan başlıyor. Sen o adamı s2000'e de koysan aynı sürüşü gösterecek m5'e de koysan aynısını gösterecek. Konu araç değil, kullanıcı. e5'te gazlayanların belki %80'i şirket aracı, taksiciler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen. Temde umr sapagina dogru bi ducato makas atarken ustume cikiyodu zor kurtardim bide adam bana ne oldu demezmi kufur ettim elinde elma gibi birsey vardi atti bana yanimdada kiz arkadasim var.bende sinrlendim direksiyon kilidi arac seyir halinde iken salladim serefsize gordu frene basti ne guzel farini kiricaktim.sonra o durdu ben bastim gittim ah yanimda kiz olmayacakti ah otobanin ortasinda asa alicaktim lavugu.yok arkadas memleket hayvan dolu plakasinida alamadim.bundan sonra boyle makascilari zatem sikayet ederdim artik daha cok sikayet edicem. Almanyada kuzen diyor mumkun degil adam onune atlayamaz diyor.sivili var kamerasi var diyor. Bizde okuz cok.bende beyaz masaya yazdim koyun kamera magandalara yazin cezayi devletin kasaya para girsin
    Sakın ha! Yanınızda bayan olmasa bile uğraşmayın.. O adamı dövsen eline ne geçecek? Olmaz olmaz da olur ya, kafaya geçirdin beyin kanamasından gitti diyelim..

Boş yere yatmaya değer mi? Geçenlerde benzer bir olay sebebiyle beni de sıkıştırdılar, ağam paşam dedim yolladım.. Niye mi bu gibi bir olaydan 11 ay aldım sicilim bozuldu.. Değmez, değmiyor a.k....

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar cengaver varmış ya astı kesti biçti herkes maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte kendi hayatı ile birlikte başka insanların hayatınıda tehlikeye atan her sürücüye kılım gıcığım. Ana avrat bacı küfrediyorum. Hiç bir insanın başka bir insanın hayatını tehlikeye atma hakkı yok. Böyle bir şerefsiz yüzünden 3 yıl önce kaza yaptım. Neredeyse canımı kaybediyordum. Allahtan şanslıydım ki sadece arabamı kaybettim. 3 yıl boyunca elimde olmayan hurdaya verdiğim arabanın kredisini ödedim. 3 yıldır olayın şokundan araba kullanamıyordum. Şu an bile korka korka kullanıyorum aracı. Biri süratle yanımdan geçtiğinde bile elim ayağım titriyor. O olayda belkide canımı kaybedebilirdim Veyahut yanımdaki insan hayatını kaybedebilirdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas yerine bunları izleyince gülüyorum. Bence daha eğlenceli
    BORKED
    Coğrafya kaderdir

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    corsayı kullanan arkadas oglen hurriyetin sayfasında kafada cıkan ilk 15 haberin icindeydi
    1881 - 193

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda haberlere cıktı (showtv)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte böyleleri yüzünden ölüm çok yakın olabiliyor benzer bir kaza geçen senelerde Ankara da olmuştu şehrin göbeğinde hemde adam karşı şeride geçip normal yolunda giden aracın üstüne çıkmıştı ve sonuç *****!Allah böylelerini ıslah etsin...

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes'liyi tebrik etmek lazım taktiği güzeldi.. Sola sinyal verip dikkatini dağıtıp asıldı frenlere ama şans işte, kurtardı g*tü. Bide onun üstüne sağlam sopa yerdi oh derdik bizde. Şahsen ben böyle lavukları görünce elimden geldiğince yol vermiyorum, sonra birde kızıyor yvsak. O anda patlasa gram üzülmem. Bunlarında şanslı günü işte...
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanslı günündeymiş tek hücreli mahluk.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde 3-4 dakika izledim bi ben mi beğendim adamın direksiyonunu bi tiki memo değil ama iyi bence
    turbocuk istiyoruz

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde 3-4 dakika izledim bi ben mi beğendim adamın direksiyonunu bi tiki memo değil ama iyi bence
    Araç çok yavaş ve çok yumuşak süspansiyonlu olduğu için korkutucu gösteriyor. Yoksa yaptığı zibidiliğin öyle çok da yetenek isteyen bir yanı yok.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

muhammet yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patlamaya hazır corsa . Şahsen ben böle bişe görsem kaza yaptırmak için uğraşırım
    RBZ İbiza Pd130

Mapped by EcuTuned

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)