Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

Thread: Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

1. Merthan's Avatar

Merthan said:
    Quote Originally Posted by yasindemir View Post
    Megane'ı zorlamayın fazla, uzun süre EGT yüksek gezerseniz turbo ile cat arasındaki contayı yakıyor, sonra turbo sizlere emanet... Ben de manueli vardı Meg3Coupe, sonra sattım.
    Contayı nasıl bi malzemeden yapmışlar? Çoğu turboda ince ve sert bi malzemeden oluyor ondan sordum.

2. Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

darkmann said:
    müsade varsa banada haber verirmisiniz deniyiceğiniz zaman

3. Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

efe_ said:
    Quote Originally Posted by yasindemir View Post
    Megane'ı zorlamayın fazla, uzun süre EGT yüksek gezerseniz turbo ile cat arasındaki contayı yakıyor, sonra turbo sizlere emanet... Ben de manueli vardı Meg3Coupe, sonra sattım.
    Yani turboyu kıracak olan basınç değil bahsettiğiniz parça, onu güçlendirme şansımız varmı peki?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

4. Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

silwerhooks53 said:
    bu dediginiz megane 2 ler için gecerliminidr egt olayı yoksa megane 3 ler içinmi ?

5. Merthan's Avatar

Merthan said:
    Quote Originally Posted by efe_ View Post
    Yani turboyu kıracak olan basınç değil bahsettiğiniz parça, onu güçlendirme şansımız varmı peki?
    Orjinal cat ile turbo çıkışını bağlayan 3 vidanın arasında conta var,genelde metal gibi ama eğilebilen bi parça kullanılıyor fakat megane'da nasıl bi parça kullanmışlar onu bilmiyorum bakmak lazım.

6. M3T0's Avatar

M3T0 said:
    anadolu yakasindaki denemeye bende gelmek isterim musade varsa
    F0G vRS
    Mapped By RK Remapping

7. Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

ser77 said:
    Quote Originally Posted by Merthan View Post
    Orjinal cat ile turbo çıkışını bağlayan 3 vidanın arasında conta var,genelde metal gibi ama eğilebilen bi parça kullanılıyor fakat megane'da nasıl bi parça kullanmışlar onu bilmiyorum bakmak lazım.
    saç conta var karşılıklı iyi öpüyosa yakması çok zor

8. Megane 1.5 Dci Ecutuned & A3 1.4 Tfsi

PULAT said:
    yokmu silivri dolaylarında kimse yahu lagunayı bi çıtır deneyeyim kati boşalttık araba bulamıyoruz denemeye
    Maşallah araçlara. Renault geçince daha bi hoşuma gidiyor ister istemez

9. dc_crx's Avatar

dc_crx said:
    bende de kangoo var ecutuned yazılımlı denemek istiyorum bir megan ile rüzgar direnci ve ağırlık ne kadar etkilediğini merak ediyorum uygunsanız
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng