sanki crx erken vites atmış ve alt devirde basmış gibi sesi vidyodansonuç olarak polo geçmiş maşallah araçlara allah kaza bela vermesin . crx aşktır gitmese bile yürümesi yeterli
![]()
sanki crx erken vites atmış ve alt devirde basmış gibi sesi vidyodansonuç olarak polo geçmiş maşallah araçlara allah kaza bela vermesin . crx aşktır gitmese bile yürümesi yeterli
![]()
SENSİN.
onurcan filtre-egzos-timing-14/60 lı sağlıklı bi 106 h-f-e lu crx'e geçilmez kanka.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ben filtre egzoz headers p72 beyin ve söylentilere göre tepeli piston olan(sahipleri yok diyor bilemem) vti ı minimum 2 boy falan geçtim.. 4. vitese girmiyordu arabası 2 den 3 ten bastığımızda 4 e atana kadar o kadar fark oluyordu.. bir kere de 4 te basalım dedi de o fark çok ciddi oldu
stock vti ı baya geçeriz 3ümüz de kısaca
kafanızda nasıl gittiği konusunda 106 nın ayrıca,
stock 207rc yi filtre bile yok arabada 195-200 e kadar 1-2 boy geçiyorum sonra gelip 3 boy atıyor 200 den sonra![]()
Ben istanbul`a satmadan turgay`a önce ki halini cok merak ediyorum aslinda :-) . Bu arada 55 gibi basmissiniz bide gokhan baya erken atmis ya. Dun tymu ile tunc ile otururken izledikten farkettim alttan basip erken attigini..
Bi de ben mi kullansam acaba![]()
box lı denemede erken atmıs ama box ı soktukten sonra 7200de attı.aynen crx ın yerı farklı bızım ıcın
headerslı fıltrelı egzosluyla aynıolur hemen hemen dıye tahmın edıyorum
160 hp flndır.yazılım açık ama daha da payı var.ama memnunum o yuzden ellemey gerek yok suan ıcın
mustafa box verken 55 60 gibi bastık.dıger denemlerde hep 70te bastık.dönüştede 7200lerde attıgını soyledı ya gokhan.bıde sen sur tabı elbette fark eder hayvanın dılınden daha ıyı anlıyorsun![]()
deneyenlere maşallah. polo güzel gidiyor. box arıza yakma veya şakırtı yaptırıyormu ?
Byte-R
instagram: dogancglr
bi mustafa el atsın olaya![]()
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
denicez tekrar.mustafa surer bu sefer eski sahibibi arkadasta 180lik.leon var gelirse onlada denicez bakalım.
box ı geri mi taksam acaba![]()
maşallah araçlara poloda ciddi yürüyomuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)