Maşallah orçun abi emeklerinin karşılığını alıyosun mermi gibi aynı
Maşallah orçun abi emeklerinin karşılığını alıyosun mermi gibi aynı
Fast
Gitme o zaman bu kadar sabrettin biraz daha sabret tam performansla git , kör topal gitmek yerine...
Olmadı araba tam bittiğinde dboxla 0-402 ölçersin oda anlayan için arabanın potansiyelini en doğru şekilde gösterir zaten
Maşallah şuan arabanın gücü ne durumda?
bütün stock bmwleri geçerim demiştin en son hala durum aynı mı
tutunma ve diff sorunu çözüldü kısa ile çok zevkli oldu makina. bi kaç eksik giderildikten sonra inşallah başka eksikler çıkmaz ise herşey hazır olmuş olacak.. maşallah maşallah allah nazarlardan korusun çok emek var.
maşallah....
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
maşallah kanka hafif su ile yakarsan iyi olur hem lastikte parçalanmaz
halil usta zaten öneride bulunmuş..
Dr.Ecu AntaLya
maşallah orçun
Maasallah orcun. Ama bana biraz zayif geldi araba.tutunma var ama hizlanmasi bekledigim gibi degil??
Alışmışsın ya la,arabaya bu atesleme,ile ayarsız iyi bile gitmiş makina,maşallah 95mi,benzin orco birde Alper ne ayak hımmına allahın fakiri işini bulmuş kameraman Cevat kelle![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
devir az avant kısık normal geldi bana bukadar gitmesi eksikleri giderildikten sonra çok canlı olacagına hiç şüphem yok.
agustosta akhisara giricekmi draglara_
saolun arkadaşlar ateşteleme sorun iyice abartı ve draglara katılamadım ciddi canım sıkım sıkıldı
parça siparişlerini geçtik fakat halen elimize ulaşmadı oda ayrı
videoda avans rolati 22 de başlıyor stok 28 30 arası devir 6200 6300 dönüyorum
3.35 konusuna gelince ister 1000 hp çıksın yine deneyecem bende dert artık denemelerin zamanı geldi geçiyor
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)