Anladim.
O denenmeden bilinmez cunku rapid'te stock baya bi yavas :)
Printable View
stock rapidle stock focusu denesek nolur acaba :)ankarada yokkı deneyım :)
Stock rapid(105lik) hiçte yavaş değil.10 saniye 0-100 ü var.Bence focustan bir tık iyi gider.
https://www.youtube.com/watch?v=sx_KXsWT7AA
Megane gitmiyo demiş bazı arkadaslar.
1.4 leon tsi fr yavas bi araba degil megane ondan hızlıysa ki kadran oldukca guzel ilerliyor gayet normal.rapid e aldanarak yorum yapılmasın bence.
Rapid in diger deneme sonucları nasıl ?
Megane'in yavas olmadigini soledim zaten ki suanda downpipe'a ihtiyaci var rahat gidemiyor arac.
Rapid'in denedigi araclari ve sonuclari yaziyorum videolarda mevcut.
1.7 dti yazilim alakasiz oldu.
1.6 ies duz boru egzoz headrs alakasiz oldu.
Clio rsi filtre egzoz alakasiz oldu.
Leon 3 fr(140 hp 250 tork 1150 kg hatirliyorum) 7-8 boy rahat oldu.
106 gti yazilim filtre egzoz 220 ye kadar 4 boy oldu. Hepsinde rapid onde.
Tekrar soluyorm Megane bence oldukca iyi gidiyor
Rapid diğer araçlara böyle ise megane ciddi gidiyormuş maşallah
dogan arkadas 2.sonunda otruyorbende bıraz gec kaldım bılmıyorum sebep ne nıe gec oturdum bılemedım ama rapıd torku benden 500 devır altta verıo 100 tork fazlası ıle one cıkıyor ama dıreksıyona okan gecınce durum degsıyor kı onun shıftıngıde cok ıyı benım arabamın daha 2 3 boy alırı var megane tce olmamıs dıen arkadasa ıthafen katalıtık ustunde ve su anda ve baskı balata bıtık muzık tesısatı bagajda bos degıl arac bu halıyle bole olmus kat ıptal sonrası baskı balata degsıtırdıgınde sızın elınızde daha olmus megane varsa he cok onemlı dııl bu halı ıle bıle daha olmusu varsa bı cıkarın grelım neyse bı degıstırıp downpıpe yaaplım bı daha denıcez bakalım rapıd guzl yuryor sevdık..
ayrıca megane fr ı kım gecemez dıyorsa guvene ozelden ona atfen yazıyorum fr a 5 boyum var denemelrle sabıttır hangı fr.... audı ıle kalktık sonucu gorduk 140 lık golfle otobanda denedık sonuc ortada sımdı babaeskıde fr var o gelsın onlada cekerız serınlersın kardes harıcten bılmeden arabayı ozelden yazmıyalım
Yaa güvenn nerde 106 yı 4 boy geçmiş bee bizde var 106 getir deneyelim :D
Saka biyana canlı canlı gördüm duruşu gidişi gerçekten çok güzel nazar değmesin
he sunuda soylıyım meganeım stock oglu stockken 2 ksı 130 beygırlık halı ıle edırne kapıkule arası 235 gorduk bu halı ıle hıc denemedım su an yazılıma ek devır kesıcı ıptalı var
yakındakı projeler baskı balata degsımı downpıpe ıntercooler buyutulcek ve fıltre gelecek bu noktadada bırakıcam
Teşekkür ederim kardeşimm
eyvallah ;)
teşekkürler hepinize :)
duman fena ya tampon siyah oluyor. keşke yakın olsaydık. 400 tork serp dyno ölçümlü poloyu baya bi geçmiştim. 3 ten 4 e çekince işler değişiyor. 4-5 boy geride kalıyor
GÜven rakamları karıştırmışsın azcık :D
ilk yazılımdan sonra 155 hp 358nm tork ölçüldü. sonra spor susturucu taktım ve serp dynoda 135 hp çıktı :S yeni yazılımdan sonra da 137 hp olarak bırakıldı ki 1.55 barda kullanıyorum şu an (stock 1.4 bar), 1.8 de kullananlar var.
teşekkür ederim. şampiyon yazılım nasıl oluyor bilmiyorum valla :beuj:
234 gördüm 1 kez de daha o hızlara çıkmam. yalan yok tırsıyom :D
Sağolasın kardeşim.
işler orada karışıyo işte. okan erken basıyor. okan direksiyondayken ben basayım kornaya sonuç yine aynı olur. o kornaya basmadan veya 1. kornadan sonra daha gaza oturmuş oluyor zaten.
Megane 1.4T 130hp araç.Ayrıca piyasada yüklenmeye çalışılan ve alt yapısı oluşturulan kaç tane Tce var??
Bence sadece yazılımla çok iyi yürümüş
Rapid'e de maşallah