tost makinesi çekimi kabul oluyorsa bu var. ilk yazılımdan sonra. şu an daha hızlı.
Skoda Rapid 1.6 TDI 60-120 kph 3. Gear - YouTube
Printable View
tost makinesi çekimi kabul oluyorsa bu var. ilk yazılımdan sonra. şu an daha hızlı.
Skoda Rapid 1.6 TDI 60-120 kph 3. Gear - YouTube
Dogan abi 60-120 nedir yaa cik disari 50-200 cekelim :D
çıkardımda bu gece turşu gibiyim beaa :D çok yoruldum işte
Şöyle bir tezatlıkda var yani benzinli aracın gaza tepkisi,devir avantajı vs varken yine geçememesi ilginç açıkcası
matrax 07 arac 1 aydır terra cıty cıvarındaydı zaten 20 gune lara karpuzkaldıran terra cıvarında gene gorursun antalyda cok arac uzdum gelmeden downpıpe ve buyuk ıntercooler yapıp gelcem :D he bırde kutu ıcı kullancam cunku bunların manıfold arkada motor sıkısık dar alanda sıı yuksek acık bu sebeple ıstemıyorum
efe kardes senın kullandıgın araba enerjı motor araba ılaveten bu aracların gaz tepkımesı hızlandırılmıs olsa bıle normalde yavas kı bu hızlı halı artı skoda dedıgın araba bu degerlerın ustune bırde 5 ılerı vıtes ben 6 bunu goz onunde bulundur he dıger yandan senın altındakı arabayla sıktık arkadasımda var 2 tane 2.5 tır gırdı bıraktım bence tce nın alt ust yapısına downpıpesız fıltresız gıderıne bole solenıcegıne calısmaları o 130 uzerınde gelsıtırde trde bı tane daha ıyı gıden 1.6 dcı gorelım gurur duyalım bızde o zman bızde derız kı 101 begır skoda vardı oldu 150 ama megane 130 dan sadece chıple 170 beygıre 430 tork oldu zımbalar derıs anlıyıcagın merak etme altyapısıyla ben ugrasıcam sen senın dcı nın altyapısı ıle bı ugras tech dcı gorsun renocular olarak gurur duyalım :D
aga debrıyajı bı yenılıyıp yazılım sabıt downpıpe bagaj bos bı deneme daha lazım haklısın cunku yandakı arac downpıple bende fıltre bıle var yazılımmmdan memnunum arabayı sıkan katalıtık kı guvenın soyledıgı daha onceden aynı uygulamayı benım sıramla takıp etmıs bır tce cı arkadasın soledıgı 160 lık rocconun 2 boy gerısınden 1.5 boy onune cıkmıs yazılım sabıt downpıpe yaıldıktan sonra yanı 3.5 boy ılerısı var
olur tabı ben larada terra cıvarında olucam geldıgımde ama sıkıntı yok kepez tarfında gelrıız zaten geldıkten sonra sureklı orda olacam denk araba oldukca cıkar denerız sen ne trfındaısn antın